2777
2789
عنوان

تروخدا همه بیان کمکم خاهش میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 86 پست
من میخام خانوادم بفهمن نمیشه همیشه اونا اذیت کنن من ساکت بمونم

با نابود کردن خودت ؟! حتی اگ پشیمون بشن هم یه سودی واسه ت داره 

اگ من بهت بگم آینده ت انقد خوبه ک روزی ب این احوالت میخندی 

اگ بهت بگم روزی میرسه ک انقد بزرگ میشی فقط تو چشم خانواده ت حسرتو میبینی 

یه روز میرسه هرروز ک از خواب پاشدی لبخند بزنی همه چی برات بوی بهشت رو بدن باور میکنی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره نوجوونی دچار اختلال روانی شدی و زود رنجی که میگذره اقتضای سن ته . کار احمقانه ای نکن که پشیمونی ...

اونا حتی نمیزارن برم دانشگاه ی که دوست دارم فقط میگم باید پیش خودمون باشی

این‌کارو نکن 

این راهش نیست

راهش اینه که تو با موفقیتت کاری کنی تا اونا پشیمون بشن

تلاش کن تا برای خودت زندگی فوق العاده ای بسازی 

هر دفعه که هر کی اذیتت کرد،هر دفعه که کسی باعث شد ناراحت بشی اون موقع قوی تر از قبل ادامه بده تا موفق شی 

اگه خواستی میتونی باهام صحبت کنی

شما بابات جلوی اینو و اون تحقیرت کنه نابود نمیشی تازه این کوچیکترین چیزه که میگم

چرا کار درستی نیست باباهای ما امروزی نیستن بجاش شما تجربه میشه اونم یه روزی به اشتباهش پی میبره فقط راهش اینه هیچی نگی خود به خود درست میشه. 

تو رو خدا بلایی سر خودت نیاری این شیطونه که داره گولت میزنه یه بار یه خانمی واسه خودکشی خودشو اتیش زد بعد نمرد مامانم ازش پرسید چطور تونستی اینکارو کنی میدونی چی گفت ؟ گفت نمیدونی اون لحظه یه کی بهت میگه چکار کن اصلا دست خود ادم نیست

این‌کارو نکن  این راهش نیست راهش اینه که تو با موفقیتت کاری کنی تا اونا پشیمون بشن تلاش کن ت ...

بخدا خیلی بدع ما یه روز رفته بودم روستا من خونع دختر عموم نشسته بودم یه روستا هم دم در بودن بابام جلو اون همه آدم فوشم داد و تحقیرم کرد من مردم اون موقع 😭😭😭😭

اونا حتی نمیزارن برم دانشگاه ی که دوست دارم فقط میگم باید پیش خودمون باشی

مگه دست اوناست . شما خوب درس بخون یه رشته خوب قبول شو باسر میفرستن بری نزاشتن هم با بزرگان فامیل صحبت میکنی راضی شون کنن .بعدش همدتا اون موقع هزار جور اتفاق میافته ی

ه وقت دیدی خواستگار خوب اومد و نامزد کردی و اختیارت میاد دست خودت و مستقل میشی 

باورت نمیشه به دلم افتاده آینده خیلی درخشانی داری دخملی 💌😍

مگه دست اوناست . شما خوب درس بخون یه رشته خوب قبول شو باسر میفرستن بری نزاشتن هم با بزرگان فامیل صحب ...

من از ازدواج متنفرم کلا از مرد جماعت متنفرم به طوری که من تا بحال اصلا یه دوست پسرم نداشتم

بخدا خیلی بدع ما یه روز رفته بودم روستا من خونع دختر عموم نشسته بودم یه روستا هم دم در بودن بابام جل ...

بگرد دنبال دلیلش ببین چرا این کارارو میکنه 

از کارایی که بدش میاد دوری کن

بعدشم تو فکر کردی که همه ی مامان باباها خیلی عالی هستن و خونه ی همه گل و بلبل؟

تو خونه همه ی مامان باباها با بچه هاشون دعوا دارن و فقط تو باید بگردی دنبال راه حلش

بگرد دنبال دلیلش ببین چرا این کارارو میکنه  از کارایی که بدش میاد دوری کن بعدشم تو فکر کردی ک ...

بابا بخدا بابام دارع الکی اذیتم میکنه من از بچگی افسردگی دارم ولی کسی درک نمیکنه من ار بچگی تو خونمون کتک میخوردم و دعوای مامان بابام رو میدیدم و دم نمیزم