2777
2789
عنوان

تروخدا همه بیان کمکم خاهش میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 86 پست
عزیزم تو دوران بلوغی البته خانواده هم باید مراعتتو بکنن ولی این راهش نیست گلم

لطفا واقعا اگه میشناسین بگین دارم دیونه میشم کم مونده با تیغ بیوفتم به جون خودم😭😭😭😭

ساختار بدن به این سادگیه ؟ هیچ دانشمندی نمیدونه 

به هوش میای میبینی خدای نکرده ناقص...

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال پیش یکی از اقوام فهمید دوست پسر دارم . خواهر و مادرم در جریان بودن ولی پدرم نه 

پدرم خیلی آدم متعصب و خشنی بود در نظرم 

مادر و پدرم مسافرت بود این فرد اومد خونه پیش خواهرم هزارتا حرف بارم کرد گفت زنگ میزنم ب پدرش ک بیاد جمعش کنه و فلان و فلان انقد ترسیده بودم . ماجرا اونجوری ک اون فکر میکرد نبود ولی طرف یه آدم مریض بود ک هزارتا دروغ هم تحویل پدرم میداد ک آره دخترت خرابه 

فقط دلم میخواست بمیرم و این خبر ب گوش پدرم نرسه واقعا حس میکردم ته خطه حتی تا مرحله خودکشی هم رفتم 

فقط لحظه آخر ب خودم گفتم فکر کن مردی آیا قضاوت دیگران بعد مرگت برات مهمه وقتی خودت از خودت مطمئنی 

یه آدم تو قبر ک همه دارن پشت سرش حرف میزنن آیا واقعا مهمه؟!

شما لطفا اگه میشناسین بگین

نمیشناسم ولی میتونیم با هم حرف بزنیم 

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 
دوسال پیش یکی از اقوام فهمید دوست پسر دارم . خواهر و مادرم در جریان بودن ولی پدرم نه  پدرم خیل ...

من میخام خانوادم بفهمن نمیشه همیشه اونا اذیت کنن من ساکت بمونم

لطفا واقعا اگه میشناسین بگین دارم دیونه میشم کم مونده با تیغ بیوفتم به جون خودم😭😭😭😭

منم بارها توی شرایط تو بودم ولی تنها توصیه ای که بهت میکنم اینکه کاری نکن بعدا پشیمون بشی زندگی دوباره بدست نمیاد الان زمانی که داری با ناراحتی میگذرونیش هیچ وقت بر نمیگرده هر چی باشه و هرچی هست و ولش کن تو قهرمان زندگی خودت هستی و خواهی بود 

منم بارها توی شرایط تو بودم ولی تنها توصیه ای که بهت میکنم اینکه کاری نکن بعدا پشیمون بشی زندگی دوبا ...

میدونی من تو این برهه زمانی به محبت زیادی نیاز دارم ولی خانوادم اخلاقش ن از بچگی باهام بدع ازم یه سگ اخلاق ساختن

میدونی خیلی باهاشون حرف میزنم یه مدتم خیلی افسرده شدم کسی هیچ توجه ای بهم نداشت تروخدا اگه قرصی میشن ...

دوره نوجوونی دچار اختلال روانی شدی و زود رنجی که میگذره اقتضای سن ته . کار احمقانه ای نکن که پشیمونی به بار میاری و جبران ناپزیره 

سکته یا کما عوارض خیلی بدی دارن نکن اینکارو میزنی خودتو شَل و پَل میکنی دختر ! اونوقت روزی هزار بار خودتو لعن و نفرین میکنی و آرزوی مرگ میکنیا 

سعی کن درس تو بخونی و بری دانشگاه اونجوری از خونوادت فاصله میگیری و مسیر درست و پیشرفت و میری 

عزیزم همیشه اینجوری نمیمونه زیاد حساسیت نشون نده شرایط اقتصادی رو مردم فشار آورده یه خرده تحت فشار ن شما یه کوچولو مراعاتشونو بکن بلاخره شما هم سر سامون میگیری خوب میشی اگه خود کشی کنی مردم به نیکی ازت یاد نمیکنن پدر مادرت چه گناهی دارن زندگی کن قوی باش باید ساخت خودتو از نو بساز قوی باش هرچی گفتن بگو چشم تا حساسیتشون کمتر بشه قوی باش خودکشی کار آدمای ضعیفه تو مارو داری عزیزم یکی منو از خودکشی نجات داد من شمارو و شما یکی دیگه رو خیلی خوشحالم خود کشی نکردم و الان واقعا خوشبختم شما هم انسان فهمیده ای هستی فقط شیطون گولت زده دو سال دیگه سر خونه زندگیتی دلت واسه این روزا تنگ میشه عزیزم.