2777
2789

دکترا نه دکتری 

سال اول کلاس و واحد سال دوم به بعد مقاله و پایان نامخ حداقل ۴ سال هست

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

سخته خیلی سخت

ی آدم بیکار میخواد که فکرش فقط درس باشه

البته من نخوندم دوستام دارن میخونن همش ناله میکنن

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کارمندهستین آره ؛یا که علاقه خیلی زیادی دارین به رشته اتون 

وگرنه برید دنبال کار که واجب تره 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

منم ارشد دارم بیخیال دکترا شدم چون تلف کردن عمره اگه قراره کار باشه با ارشدم هست!

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
برای کار دکترا بهتر نیست؟با توجه به اینکه ارشد یه جورایی داره اشباه میشه میگم

نه بابا مگه یه کشور چقد نیروی دکترا میخادرشته ات که خوبه چرا برای استخدامی بانک این چیزا نمیخونی 

نه شاغل نیستم ولی علاقه دارم و نه خیلی علاقه شدید معمولی

اگه من جای شما بودم اولویتم پیدا کردن کار بود،حتما خودتون در جریان هستین جذب مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بیشتره تا دکتری 

حالا بعد از پیدا کردن کار و درآمد؛خب مشاغل دولتی با مدرک دکتری افزایش حقوق دارن اونموقع شروع کنید به خوندن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!