2777
2789

باردارید؟

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره گذاشتم

عزیزم پرولاکتین خونش بالاس 

حالا اینکه مشکل سازه یا نه رو باید دکتر بگه 

معمولا آزمایش پرولاکتین رو دکتر وقتی مینویسه که اون ادم مشکوک به ناباروری یا قاعدگی نامنظمه....... 

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
مشکل جدیه؟؟میشه باردار شه؟دکتر گفته دوماه وفت داری باردار شی بعد اون. دیگه رحمت خشک میشه

سلام عزیزم من از یه مامایی کمک گرفتم که فقط بهم سه ماه دارو داد بعدش حامله شدم.الان یه دختر خوشگل دارم.

یعنی چی که رحمت خشک میشه؟

منم پرولاکتینم خیلی بالا بود ولی کاری نکردم وتحت نظر خانم رحیمی اقدام کردم وبا سه ماه دارو نتیجه گرفتم.

خواستی باهاش مشاوره کن.

اسمش فریبارحیمی هست

توی اپلیکیشن مشورپ هست

توی پیجش هم ویزیت میکنه.

fariba.rahimi.midwife@