برای حاجت گرفتن،فردا رو روزه بگیرین،فرداشب بین نماز مغرب و عشا،۱۲ رکعت نماز هست(بزنید تو نت توضیح کاملش میاد)
بخونید،ان شاالله ک ب آرزو و حاجت دلتون برسید و دلتون شاد بشه
🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤ آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه میگشاید ❤ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤ آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه میگشاید ❤ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
آرام باش آنجا که دگر راهی نیست خدا راه میگشاید صبر داشته باش،صبح میشه این شب،باز میشه این در
۵ ماهه ازش میخوام بجا باز کردن راه همش سد میزاره همش چاله چوله چی میخوایم مگه مت ادم معمولیا از زندگی ؟؟؟چرا هرچی درد و اختلاس گر و کلاه برداره روز بروز پولدار تر و تو رفاه ترن ما بیچاره ها روز بروز بدبخت تر
۵ ماهه ازش میخوام بجا باز کردن راه همش سد میزاره همش چاله چوله چی میخوایم مگه مت ادم معمولیا از زندگ ...
میفهمم چی میگی،اگه حال و روز منو ببینی بهتر از چیزی ک تو میگی نیست،ولی من هرکار میکنم نمیتونم از خدا ناامید بشم، قهر میکنم باهاش ولی باز برمیگردم و شروع میکنم ب خواستن ازش،میدونم بالاخره جوابمو میده،مطمئنم همه ی این روزای سخت و پریشون میگذره و یه روز خوب میاد
از رحمت خدا ناامید نشو
اگه خدا بخواد فردا روزه م ،بتونم نماز و هم میخونم اگه طولانی نباشه التماس دعا 🙏⚘
موقع افطار برا منم دعا میکنی؟