2777
2789

برای حاجت گرفتن،فردا رو روزه بگیرین،فرداشب بین نماز مغرب و عشا،۱۲ رکعت نماز هست(بزنید تو نت توضیح کاملش میاد) 

بخونید،ان شاالله ک ب آرزو و حاجت دلتون برسید و دلتون شاد بشه

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

‏برای پیوستن به گروه واتساپ من، این پیوند را دنبال کنید: https://chat.whatsapp.com/EB8FpkQ8x3sB6m200P4scv

هرکس عضو کانالمون نیست عضو بشه آخر شب میخام تکنیک ها و تمرینات شب الیلةالرغائب رو بزارما بعد نیایید بگید چی بود کجا بود

سریع عضو بشید هر کس عضو چنل نیست

کاربری ۹۶ تعلیق شده   

کاش منم میتونسم پریودم 😞

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اعتقادی ندارم به نذر و نیاز

آرام باش آنجا که دگر راهی نیست خدا راه می‌گشاید 

صبر داشته باش،صبح میشه این شب،باز میشه این در

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
آرام باش آنجا که دگر راهی نیست خدا راه می‌گشاید  صبر داشته باش،صبح میشه این شب،باز میشه این در

نیتش چیه؟؟من توی نیتش موندم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آرام باش آنجا که دگر راهی نیست خدا راه می‌گشاید  صبر داشته باش،صبح میشه این شب،باز میشه این در

۵ ماهه ازش میخوام بجا باز کردن راه همش سد میزاره همش چاله چوله چی میخوایم مگه مت ادم معمولیا از زندگی ؟؟؟چرا هرچی درد و اختلاس گر و کلاه برداره روز بروز پولدار تر و تو رفاه ترن ما بیچاره ها روز بروز بدبخت تر

یه صلوات میفرستین برا حاجت دلم
نیتش چیه؟؟من توی نیتش موندم 

کلا نیت رو زیاد سخت نگیرین،ب نیت نماز حاجت شب لیلة الرغائب 

۵ ماهه ازش میخوام بجا باز کردن راه همش سد میزاره همش چاله چوله چی میخوایم مگه مت ادم معمولیا از زندگ ...

میفهمم چی میگی،اگه حال و روز منو ببینی بهتر از چیزی ک تو میگی نیست،ولی من هرکار میکنم نمیتونم از خدا ناامید بشم، قهر میکنم باهاش ولی باز برمیگردم و شروع میکنم ب خواستن ازش،میدونم بالاخره جوابمو میده،مطمئنم همه ی این روزای سخت و پریشون میگذره و یه روز خوب میاد

از رحمت خدا ناامید نشو

اگه خدا بخواد فردا روزه م ،بتونم نماز و هم میخونم اگه طولانی نباشه التماس دعا 🙏⚘

موقع افطار برا منم دعا میکنی؟

برا مثبت شدنivfمنم دعاکنید منم مامان شم

ان شاءالله تا شب آرزوهای سال دیگه بچت بغلت باشه

شما هم برا من دعا کن ب چیزی ک میخوام برسم