2777
2789
برزیلی از کجا دراومد توراخدا.. اندونزی

اشتباه گفتم خب😂

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

اسی میتونی جوجه با سالاد انارم درست کنی خیلی ترکیب خوبیه

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست دارم هر جا میرم مهمونی غذا قرمه سبزی باشه 😁

ولی من دوس دارم هرچی باشه بجز یرمه سبزی 😁😅

از بس که مادرشوهرم پخته برامون 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
ولی من دوس دارم هرچی باشه بجز یرمه سبزی 😁😅 از بس که مادرشوهرم پخته برامون 

منم هفته ای یه بارو میخورم 😁

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
بنظرم مهمونی هرچه ساده تر برگزار بشه رفت و امد هم صمیمی تره و بیشتر  تا اینکه بخای یه عالمه چی ...

من از این کارا بدم میاد خدایشش اصرافه منظورم این بود غذایی جالب باشه مثلا ما دفعه قبل رفتیم سمبوسع درست کرده بود خیلی جالب بود یه تکونای اینطوری میخام😁

سالاد اندونزی درست کن هم اسونه هم ارزون سیب زمینی هم عین بیرونیا ترد درست کن جدا بزار با ته چین اگه بلدی خوب دربیاری یه عکس میزارم ببین با نون مینی برگر هم میتونی فینگر فود درست کنی تو اینا الویس

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
خیلی گلی ممنونم از راهنمایت عزیزم😍😍😍😍❤❤❤❤

قزبونت گلم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻