2777
2789
عنوان

چن روزه من و نامزدم چت نمیکنیم

182 بازدید | 17 پست

ی شب ب نامزدم گفتم بیا ی هفته نچتیم مثلا ب بهونه درس و اینا ولی میخوام ببینم چقد میتونه تحمل کنه و پیام نده یا زود دلش تنگ میشه اول گفت نه میخوام هرروز باهم بحرفیم و اینا بعدش بش گفتم ب خاطر درسمو فلان ب زور قبول کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عاقل کند کاری ک باز ارد پشیمانی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خیلی کارت زشت بود ک

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چرا عاقل کند کاری ک باز ارد پشیمانی

👍👍👍👍👍👍👍👍 و صد لایک

فکر عواقبش نیستن

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دیگه دوسپسر و رابطه سطحی همینه دیگه

میگه نامزدمه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
ب نظرتون کار خوبی کردم ؟؟ 

اگ‌واقعا درس بخونی

میخونی؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...