2777
2789
عنوان

ضبط مکالمه حین تماس

96 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها. من  با یه نفر یه تماس کاری و خیلی مهم دارم حتما باید صداشو ضبط کنم در حین مکالمه چون انقدر سریع حرف میزنه نمیتونم همه حرفهاشو یادداشت کنم و بعدا ممکنه قسمتیشو فراموش کنم... خیلی گشتم برنامه ای که این قابلیت رو داشته باشه رو پیدا نکردم... شما برنامه ای دارید که این قابیلیت رو داشته باشه به من معرفی کنید؟؟ ممنونممم

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

از صفحه فیلم بگیر متوجه هم نمیشه اما ریکوردر صدا خیلی وقتا طرف متوجه میشه داری ضبط میکنی

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی از پدرت لطفا بپرسی عزیزم؟؟

باشه وقتی دیدمش میپرسم

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

برنامه ضبط تماس AcR رو نصب کن منم دارمش عالیه 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
از صفحه فیلم بگیر متوجه هم نمیشه اما ریکوردر صدا خیلی وقتا طرف متوجه میشه داری ضبط میکنی

حین تماس عزیزم نه میشه فیلم گرفت نه میشه صدا ضبط کرد...

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  
عزیزم اسم کاملش رو میگی؟؟ کلی  برنامه acr داریم اخه

همونه اسمش بزار ازش عکس بفرستم 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
حین تماس عزیزم نه میشه فیلم گرفت نه میشه صدا ضبط کرد...

چرا عزیزم امتحان کردم شد  قبل تماس ریکورد فیلم صفحه رو بزن ضبط میکنه امتحان کن ضرر نداره 

منظورم از ضبط صدا (اپ های مربوط به این کار بود نه ضبط صدای خود گوشی) 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

عزیزم اسم کاملش رو میگی؟؟ کلی  برنامه acr داریم اخه