2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

171 بازدید | 20 پست

کیا تو اقدام هستن؟

انشاالله همین ماهی نتیجه بگیرن😍🙏

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من یک ماه و نیمه اقدامم الانم یه چند تایی علائم دارم ولی بایستی یع ۱۴روز دیگه صبر کنم

برام دعا کن مخصوصا فردا شب که دوتاییمون همین ماه نتیجه بگیریم

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

من الان ۶ روزه تاخیردارم سابقه نداشته،روز دوم بی بی زدم منفیه کلا دیگه مهم نیست برام ،خسته شدم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
برام دعا کن مخصوصا فردا شب که دوتاییمون همین ماه نتیجه بگیریم

حتما عزیزم 

اتفاقا دیروز داشتم به یکی از کاربرا میگفتم

من همیشه هرساله شب لیلته الرغائب نمازشو میخونم و تاحالا هر ارزویی داشتم براورده شده

ان شاءالله امسال هم قسمت بشه حتما میخونم و واسه همتون دعا میکنم که ان شاءالله به زودی زود نتیجه بگیرن

و تا چند ماه دیگه یه نی نی خوشگل و تپل مپل و سالم و صالح  تو بغلتون باشه❤💐

حتما عزیزم  اتفاقا دیروز داشتم به یکی از کاربرا میگفتم من همیشه هرساله شب لیلته الرغائب نمازش ...

ممنون عزیزدلم🙏🙏

من یک سال و ۳ماهه اقدامم برا بچه دوم دیگه خسته شدم

انشاالله شما هم زودی نتیجه بگیری

منم اقدامم الان ۴ماهه هیچ خبریم نیس تازه پری تموم شده

انشاالله شما هم نتیجه بگیری به زودی زود

من الان ۶ روزه تاخیردارم سابقه نداشته،روز دوم بی بی زدم منفیه کلا دیگه مهم نیست برام ،خسته شدم 

دعا میکنم زود زود باردار بشی..فقط یادت نره منو هم دعا کن