2777
2789
عنوان

بچه هااااا لبممم زخم شد کلا😐🍭 چجوری خوبش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 47 پست
رژ جیغ بزن پررنگ

بهم نمیاد موهام مردونه اس 😂🤦🏻‍♀️ 

تو عکس خیلی بد میوفتم با این زخم🥲

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
احتمالش هست 

مرسی🥲💙🍭

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بتامتازون بزن سریع خوب میکنه

چی هست؟ 

من دلم توله سگ میخواد😐💔 ولی وسعم زوررر بزنم در حد ی جوجه ماشینیه😐😂😂😂

من سگ هم دارم😂🍭

چی هست؟ 

به نظر من حداقل ی داروخانه برو که اونجا بهتر راهنماییت کنن هم برای اینکه خدایی نکرده عفونت نکنه هم ی پماد خوب بهت بدن بزنی زخمش خوب شه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من سگ هم دارم😂🍭

😂😐💔بابا باباااااا من ازین هاسکی مشکیا ک گنده ان دوست دارم ممنون میشم ارسال کنی دوست عزیز🙂😂

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             
بتادین خوبه با گاز استریل روزی چند بار بزن جلوگیری میکنه از عفونت حداقل زود میبنده زخمت

الان از دو ساعت پیش که لبم گاز گرفت هی خونش بند میاد زخمش بسته میشه باز تا حرف میزنم یا تکونش میدم خون میاد 😐 روانی شدم😑😑🍭

به نظر من حداقل ی داروخانه برو که اونجا بهتر راهنماییت کنن هم برای اینکه خدایی نکرده عفونت نکنه هم ی ...

چقد این داروخونه ای ها افاده میان😐💔 میترسم برم کرونایی باشه الانم که امیکرون همه جا هست منم واکسن نزدم حتی دوز اول خطرناکه برام 

چقد این داروخونه ای ها افاده میان😐💔 میترسم برم کرونایی باشه الانم که امیکرون همه جا هست منم واکسن ...

😂😂😂

خب چطور مسافرتو مهمونی میری ی داروخانه نمیتونی بری🙁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
الان از دو ساعت پیش که لبم گاز گرفت هی خونش بند میاد زخمش بسته میشه باز تا حرف میزنم یا تکونش میدم خ ...

بزار باز بمونه خون خودش سفت میشه تا سه روز دیگه کامل خوب میشه ولی بد جائیه دیگه جاش نمونه 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
😂😐💔بابا باباااااا من ازین هاسکی مشکیا ک گنده ان دوست دارم ممنون میشم ارسال کنی دوست عزیز🙂😂

سگم هاسکیه 😐😂 هشت تا عروس هلندی و دوتا ماهی اسکار هم دارم همستر هم داشتم چهار تا دوتا رو گربم حمله کرد زخمی کرد مردن دوتای دیگه رو بردم ازاد کردم نکششون  باز من خوبم داداشم سه تا سگ تو شهر داره هفت تا تو باغ 😐 سه تا دوبرمن دوتا داگو ارژانتینو یه دونه گریت دین یه دونه هم رتوایر داره سه تا هم سگ محلی داره از این افغانی ها😑 چند وقت پیش گراز شکار کرده بودن سگاش من میبینمشون کرکام میریزه 

😂😂😂 خب چطور مسافرتو مهمونی میری ی داروخانه نمیتونی بری🙁

اونا همه فایزر زدن... اطمینان داریم ازشون ولی خب اونا که تو داروخونه ان تکثرا کرونایی ان دنبال دارو 

بزار باز بمونه خون خودش سفت میشه تا سه روز دیگه کامل خوب میشه ولی بد جائیه دیگه جاش نمونه 

مگه رو لبم جای زخم نیمونههه؟😳😱😱😱😱