2777
2789
عنوان

جهیزیه یه رسم کاملا درست یا اشتباه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 32 پست
عزیزم من وکیلم قانونا تهیه وسایل زندگی به عهده مرد یعنی زن باید درخواست کنه از مرد چیا بخره. و زن هی ...

خیلی هم ممنون از اصلاع رسانیتون واقعا اینو نمیدونستم ولی طرفای ما خداروشکر همچشمی کار ندارن اینجا خیلی وقتا مردم درک کردن.

ازدواج درست ازدواجیه که 2 طرف مستقل شدن از لحاظ مالی و باهم همه چیز رو میخرن و عروسی میگیرن ولی وقتی ...

توقعات خانواده داماد سر جهیزیه باید بیاد پایین و همچنین جوونا من میدونم گاهی وقتا دختر خانوما هم سر چشم و همچشمی خانوادشون سر جهیزیه اذیت میکنن فلان مارک و فلان وسیله ...چیزی جانمیذارن تو بازار ک نخریده باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا قانون بزارن که زوجها احتیاجی به یخچال وگاز وفرش وکاسه کوزه ولباسشویی و... ندارن...به نظرت میشه ...

قانون کسایی ک حتما جهاز میخوان براشون لغو بشه. وقتی عروس نداره جهاز بده خب داماد بیاره وسیله .تازه نیاز ب چشم و همچشمی نباشه .ولله خیلیا بابدبختی مارک میخرن