2777
2789
عنوان

جهیزیه یه رسم کاملا درست یا اشتباه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 32 پست
این که خوبه الان یه تاپیکی دیدم سم خالص میخواستن برا عروسشون برا شب آرزوها کادو ببرن😶😶😶😶

🤣🤣🤣

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادن جهیزیه طبق قانون اساسی و اسلامی با مرد هست اما طبق عرف با دختر.... طبق نظر من با دختر و پسری هست ک تصمیم دارن زندگی تشکیل بده .حالا می‌خوان ساده بردارن دارن شیک بردارن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
رسم ما یخچال و تلویزیون ویه تخته فرش با داماده

باو میکنید ما اصلا رسم جهاز نداریم و این کاملا اختیاریه که ببره یا نبره .اگ نبره وظیفه داماد عست هرچی لازم باشه بذاره

به نظر من اگه خانواده داماد یا خود داماد جاهاز بخرن خیلی بهتره .حداقل خیلی از اشتباهات دیگه تکرار نمیشه اما وقتی دختر مفت اساس خونه مفت پسره جرات میکنه خیانت کنه یا زنشو بزنه وخیلی از کارهای دیگه بکنه چون زحمت نکشیده دلش نمیسوزه کاش فرهنگ سازی میشد جاهاز با داماد بود 

عزیزم من وکیلم قانونا تهیه وسایل زندگی به عهده مرد یعنی زن باید درخواست کنه از مرد چیا بخره. و زن هیچ تعهدی نسبت به خرید لوازم نداره و اگر زن چیزی بیاره و از اون اموال کم بشه میتونه ادعای خسارت کنه. اما متاسفانه توی جامعه ما بخاطر کمک ب مرد اول یکم وسیله دادن دیگه الان بخاطر همچشمی همه چی میدن. خلاصه اگر مادرشوهراتون دهنشونو وا کردن ک فلان چیزو نگرفتی بهشون بگید قانونا با پسره

ما بختیاری ها

در کل ۷۰ درصد خوزستانیا جهاز با پسره 

ینی کلن خرج ازدواج از نامزدی تا عروسی با پسره

دخترم چیزای ریز رو میخرع

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
مثلا قانون بزارن که زوجها احتیاجی به یخچال وگاز وفرش وکاسه کوزه ولباسشویی و... ندارن...به نظرت میشه ...

باید فرهنگ سازی بشه شاید بشه گازو و کاسه کوزه و تامین کنه ولی بقیه چیزا واجب اصلی نیستن . خواهر من وقتی خونه دارشد از خونه شوهرش جدا شد لباسشویی نداشت یمدت لباساشون با دست میشست. بخوای همه چی بخری واس دختر این دیگه چشم و هم چشمی چیزای زیادی ک واسه خیلیا سخته

ما بختیاری ها در کل ۷۰ درصد خوزستانیا جهاز با پسره  ینی کلن خرج ازدواج از نامزدی تا عروسی با ...

منم خوزستانیم . و کاملا خیلی اختیاری هرچی دلش خواست باخودش ببره خونه شوهر. خب و وقتی وضعیت مالی پسر هم خوب نباشه یجوری درکش میکنن و بهش سخت نمیگیرن میذارن در حد توانش زندگی بپا کنه .

منم خوزستانیم . و کاملا خیلی اختیاری هرچی دلش خواست باخودش ببره خونه شوهر. خب و وقتی وضعیت مالی پسر ...

بله ما رسمه دختر هر چی دلش بخاد ببرع ..کسی هم گلایه ندارع ..چون وظیفه داماد میدونن تهیه کنه و کاملن بین همه جا افتاده.هیچکسم شکایتی نداره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠