2777
2789

لطفا از تجربه اسباب کشی تون بگید 

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربه گیر بخر واسه تی وی

از این حبابی ها😂

نمیدونم اسمش چیه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

از مغازه میتونی بگی کارتوناشونو برات کنار بزارن، یا از تولیدی کارتن بری یکی دو بسته بخری، نخ شیرینی بگیر ببند حتما بعدش کارتوناتو هم تو اساس کشی راحته هم بسته اتو محکمتر میکنه، برای وسایل بزرگت میتونی مشمع ضربه گیر استفاده کنی، برای مبلهات سلفون که کثیف نشه

با ابله بحث نمیکنم

ما مستاجر نیستیم ولی ی دوستی میگف ی سری از وسایلمو میزارم لای شال و روسری میزارم تو دیگ

اگ شما هم قابلمه بزرگ دارین میتونه کمکی خوبی باشه

در ضمن کارتن رو از سوپری ها یا فروشگاه ها بگیر

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم❗✴

ما تی وی و ماکروفر و لوستر و ظروف کریستال گرون قیمت و گلدون ها و لباسا و لوازم شخصی و اینجور چیزا رو با ماشین خودمون بردیم، واسه بقیه یا از میوه فروشی کارتن موز گرفتیم که خیلی محکم هستن یا از جلوی سوپر مارکت و اینجور جاها اگه کارتن به درد بخوری بود برمیداشتیم 

دور یخچال و بوفه و دسته های مبل ها هم فوم چسبوندیم

ظروف شکستنی رو هم که دورشون روزنامه پیچیدیم و گذاشتیم تو کارتن های موز

دور کارتن ها رو یا چسب میزدیم یا با طناب میبستیم که باز نشن

کشو های کمد ها رو هم میچسبوندیم که باز نشن

ی نفرمون هم مراقب کارگرا بود که ی موقع چیزی برندارن و اینکه وسایل رو درست بچینن