2777
2789
عنوان

بیاین کمک واسه خونه

57 بازدید | 10 پست

خونم خیلی کوچیکه سه تا بچه دارم فرش ۱۲متری نیم مترش تا میشه توسالنم نزدیک خونمون یه دوطبقه هست یکم بزرگ تره و اشپزخونشم بهتره شوهرم میگه اینو اجاره کنیم و وسایل اضافمون رو بالا بزاریم خودمون پایین باشیم ولی من میگم یه خونه بزرگ و حیاط دار میخوام از خونه کوچک دیگه خسته شدم ولی حوصله ی گشتن نداره میگه همین خوبه چه کنم به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برو بگرد شده از پدرت هم کمک بگیری اگه وقت داره کمکت کنه بیشتر بگردید و زودتر که خونه ی مناسبتو ...

هرخونه ای من پیدا کردم میگه رهنش زیاده یا به محلش الکی گیر میده بابام که اصن اگه بهش بگم میگه بیاین خونه خودم ولی شوهرم دوس نداره

پولمون به خونه بزرگ نمیرسه میتونه از پدرش بگیره ولی زیر منت نمیره 

اکثر مردا همینن

انشالله یه خونه خوب پیدا کنید عزیزم

بهتره صبر کنید و بیشتر بگردید دنبال خونه

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

منم دیگه خونه رو تمیز نمیکنم خیلی کوچیکه  بچه ها داخلش راه میرن پخش میشه گفتم تاخونه بزرگ نگیری همینه ولی میخواد خسته نشه راحت وسایلو از این خونه ببریم خونه بغلی😣

هرخونه ای من پیدا کردم میگه رهنش زیاده یا به محلش الکی گیر میده بابام که اصن اگه بهش بگم میگه بیاین ...

ای بابا پس بهش بگو خودش بیشتر بگرده البته اگه به حرفش گوش کنی و بری بعد ببینه که می تونست بیشتر بگرده بعدها بیشتر به حرفتون گوش میده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ای بابا پس بهش بگو خودش بیشتر بگرده البته اگه به حرفش گوش کنی و بری بعد ببینه که می تونست بیشتر بگرد ...

بخدا خودش که صبح تاشب بیرونه شبم که میاد خواب بهش میگم اکه خودت تو خونه  میموندی درک میکردی چی میگم  من  

بخدا خودش که صبح تاشب بیرونه شبم که میاد خواب بهش میگم اکه خودت تو خونه  میموندی درک میکردی چی ...

می فهممت 

گاهی مردها فکر میکنن خیلی بهتر اوضاع رو میفهمن اگه می تونی با زبون بهش بگو که اون رئیس خونس تو هم مدیر خونه ای از بچه ها هم کمک بگی با زبون خوب و احترام متقاعدش کنن بگرده ان شاءا... یه جای خوب پیدا کنید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...