2777
2789
عنوان

بیاین تروخدا

64 بازدید | 14 پست

سلام خوبین من یه رفیق دارم ک پسره همیشه بهم میگفت تو خوشگلی و فلان چون منو حصوری دیده بود چند روز پیش ک تصویری زنگ زد برای اولین بار زنگ زده بود تصویری  بهم گفت از چشم اوفتادی منم تازه امتحان برگشته بودم ک دماغم پف کرده بود و زیر چشام گود بود بدون هیچ ارایشی خیلی ذهنم درگیر چون بعد ۳ ماه منو تو تصویری دید و الان اون ذهنیت روداره خودشم گفت شوخی کردم ولی بدجور بهم برخورده و یه هفتس نمیتونم درس بخونم چون هنیشه بهم میگفت تو خوشگلی و اسممو سیو کرده بود بیوتیفل (دیگ انگلیسی رو ننوشتم)

بیخیال بابا چقد براتون این چیزا مهمه🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهمه برام نمیدونم چیکار کنم

بی توجه باش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چرا باید نظر کسی که تو زندگیتون نقش پررنگی نداره انقدر مهم باشه که از زندگی شما رو بندازه؟

درسته ما همیشه بیرون و اینا ک میرفتیم میگفت تو خوشگلی ولی اولین بار ک تصویری زنگ زد گفت از چشم افتادی البته گفت شوخی میکنم ولی خب تو تصویری ادم دماغش ۸چ درصد بزرگ تر دیده نیشه

سعی میکنم ولی نمیشه نمیتونم همش میره سمت حرفش

چندسالته

۱۸

خب سنی نداری ک عزیزم بیخیال

میگم باید بهش زنگ بزنم یکم ارایش کنم چون موهامم زدم شبیه پسرا شدم 

ببین این از اون پسراییه ک دوروز دیگه چشمش ب خوشگلتر از تو بیفته لب ولوچش اویزون میشه