2777
2789
عنوان

یعنی منم میتونم یه بارداری راحت داشته باشم وبچمو سالم بغل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 48 پست
🥺🥺🥺🥺 وای درکت میکنم، منم تو خطر زایمان زود رسم شب وروز ندارم😭 دیگه حرکاتشو حس نمیکردی ؟ که میرف ...

انشالله که سالم بغل میگیریش عزیزم

بله حرکتشونو حس نمی‌کردم وشکمم کوچیک میشدچون آب دورشون کم میشد سونو که میرفتم دورازجون ایست قلبی میکردن

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
اهوازم دکتراش بنظرم افتضاحن والله بزورم بگم بیرونم میکنن

نههههه،برو پیش دکتر نصرت نقاب،قول میدم عالین،من خودم زیر نظرشم، زیر نظر کی بودی تو بارداریت؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که سالم بغل میگیریش عزیزم بله حرکتشونو حس نمی‌کردم وشکمم کوچیک میشدچون آب دورشون کم میشد سو ...

خو علتش؟ اب نمیخوردی؟ دوتاش دختر بودن؟🥺

نههههه،برو پیش دکتر نصرت نقاب،قول میدم عالین،من خودم زیر نظرشم، زیر نظر کی بودی تو بارداریت؟

شهلا فانی😔

الان بهداشت گفت بروپیش شجاعی

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
خو علتش؟ اب نمیخوردی؟ دوتاش دختر بودن؟🥺

اولی پسر

دومی دختر

نه روزانه دولیترآب می‌خوردم

شهلا فانی😔 الان بهداشت گفت بروپیش شجاعی

برو پیش نصرت نقاب، هم کارش عالیه،هم چکاب کردنش خوبه، خودشم سنو میکنه، مخصوصا اگ شرایتتو بهش بگی هی تو دوران بارداریت انشالله بیشتر چکابت میکنه و پیگیره، ب امید خدا بعدی رو سالم بغل میکنی❤️

برو پیش نصرت نقاب، هم کارش عالیه،هم چکاب کردنش خوبه، خودشم سنو میکنه، مخصوصا اگ شرایتتو بهش بگی هی ت ...

مطبش کیانپارسه؟

هفته دیگه اگه خدا بخواد میرم پیشش

اولی پسر دومی دختر نه روزانه دولیترآب می‌خوردم

مطبش شلوغه،اما یکی دوبار برو پیشش اگ خوشت نیومد عوضش کن، حتماااا از بی کفایتی اون دکترا بگو تا همه چیز رو بدونه

ای خدا چی بگم، اینم شد قسمتت🥺

خدا چه قسمت تلخی رونصیب من کرده

کاش روزای خوبشم نصیبم کنه

مطبش کیانپارسه؟ هفته دیگه اگه خدا بخواد میرم پیشش

اره عزیزم، من خودم اصلاااا باردار نشدم تا ۴سال،اما ایشون یه بار دارو بهم دادن و خدارو شکر باردارشدم، کلا هرازمایشی بگی برات مینویسه تو دوران بارداری، چه ضروری چ غیر ضروری از همه چیز مطمعن میشه

مطبش شلوغه،اما یکی دوبار برو پیشش اگ خوشت نیومد عوضش کن، حتماااا از بی کفایتی اون دکترا بگو تا همه چ ...

آره بهش میگم حتما

ببینم نظر این چیه

اره عزیزم، من خودم اصلاااا باردار نشدم تا ۴سال،اما ایشون یه بار دارو بهم دادن و خدارو شکر باردارشدم، ...

چه خوب

انشالله ایندفعه نتیجه بگیرم