2777
2789
عنوان

۲ هفته اس عمل کردم دیشب وقتی خواب بودم به پهلو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 29 پست
نه منم اصلیه   بابام میگه این همه زحمت کشیدیم به اینجارسوندیم    

😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟ خب خداروشکر

اره اصلابایدبگذره تاجابیفته وخوب بشه اولش نشون نمیده

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چسب هست الان رو بینیم

نگران نباش بینیت فرم خودشو داره من احمق ۳ ماه صاف میخوابیدم😐

بعدشم ورمم هست دو سه ماه اول بخاطر ورم حس میکنی کجه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

عزیزم اینقدر الکی هم نیس دیگه 

شاید تصور کردی 

ولی من دیدم یه خانومه بینی شو عمل کرده دکتر دیونه تو بینی گوشتیش هیچ غضروفی نذاشته 

با این که اینقدر مراقبت کرده بود 

دماغش ژله ای بود از بس نرم بود  دکتر مهمه عزیز 

پیش کی عمل کردی ؟؟؟

خدایی اینقدر 

هم الکی نیس 

منم بیس روز دیگه عمل دارم .

تلقین بدتره 

قدرت ذهن 

همش بگو چه بینی صاف و دون ایرادی دارم 

عزیزم اینقدر الکی هم نیس دیگه  شاید تصور کردی  ولی من دیدم یه خانومه بینی شو عمل کرده دک ...

من پیش دکتر تاج الدینی عمل کردم واقعا راضیم هم از نظر تنفس هم شکل بینی 

ب مولا فقه من دماغم ایرانیه همه عمل کردین ک

منم طبیعیه😁 همش میگم اگه خواستم عمل کنم میذارم رو دماغم بزرگتر شه 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم طبیعیه😁 همش میگم اگه خواستم عمل کنم میذارم رو دماغم بزرگتر شه 

ن خوشگله 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
ن خوشگله 

خودم راضی ام ولی گاهی سر به سرم میذارن مثلا بردار شوهرم میگه تو دماغت انقدره مشکل تنفسی نداری😑 😁😁 

از این حرفا مثلا🥴 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خودم راضی ام ولی گاهی سر به سرم میذارن مثلا بردار شوهرم میگه تو دماغت انقدره مشکل تنفسی نداری😑 😁😁 ...

حالا اگ بزرگ بود بازم ی چیز دگ‌میگفتن بیخیالشون