2777
2789
آرد سرد    آب سرد   پماد  آلفا عالیه توخونه داشته باشید همیشه

ی‌عالم آب سرد هی آبو عوض کردم پماد فقط بتاهیل داشتم توو خونه خودم میزدم خیلی خوب بود ولی میگه میسوزه اثر نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوختگی همینه دیگه منم دستم سوخته تاولش ترکید عفونت کردقرص گرفتم دارم میخورم خیلی بهتر شده سوزشش برا ...

واسه سوزش هیچ‌کاری نمیشه کرد تحملش خیلی زیاد بود ولی از شدت سوزش اشکش ریخت مردگنده

واسه سوزش هیچ‌کاری نمیشه کرد تحملش خیلی زیاد بود ولی از شدت سوزش اشکش ریخت مردگنده

ماست سرد هم خیلی خوبه...ولی بعد که سردیس رفت عوضش من

همیشه سعی میکنم انسان خوبی باشم و در حق هیچ کس بدی نکنم.حق الناس برام خیلی مهمهههههه. نه از جهنم میترسم و نه طالب بهشتم‌. وجدان  آروم خودم از بهشت و جهنم مهمتره

من یه بار دستم همینجور حتی وحشتناک تر سوخت

هر کار میکردم خوب نمیشد

رفتم بیمارستان روش سرم نمکی ریخت برای شستشو مثل اب رو اتیش اروم کرد سوزششو

بعدم پماد سیلور زد و با باند بستش

اروم اروم شدم

من پماد سوختگی زدم سوزشش کم شد تا وقتی قرمزه اب سرد خوبه برامن تاولش که ترکید اب بیشتر میسوزوند ...الانم که نمیتونی بری آلفا یا پمادسوختگی بگیری باید تحمل کنه تا صبح بهترمیشه

من خبرم گرسنه‌م بود ی‌شب مهربون شد تازه جابجا شدیم از صبح دداشتم وسیله جابجا میکردیم 

الهی عزیزم .فقط همین کارهارو بکن داروخانه شبانه روزی پماد آلفا رو تهیه کنید اگه خیلی میسوزه 

سوزشش‌خوب میشه؟

اره ارد خوبه ..همون اول باید فوری فرو کنی تو ارد حالا اشکال نداره الان بذار ببین اثر میکنه اب سرد و اینا فایده نداره خمیردندان هم سوختگی رو بدتر میکنه نزنید