2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیکلیک مراحل عمل طول کشید  از نوبت تا عمل  دوستت کاملا راضیه؟

فرخی طول کشید؟

تقریبا

من چهارسال پیش عمل کردم بعداز عمل گفتم کاش زودتر میرفتم

قبل از اون رفتم دکتر نقیبی😒گفت نمیشه لیزیک کرد،بکنی فایده نداره،استرس داد فقط

کجاس گلم؟، چه مدته عمل کردی  به گوشی بعدش نگاه کرد

من دو سال پیش عمل کردم واقعا خیلی راضیم مطبش صفائیه هست بیمارستان امام رضا هم میره

یه هفته بعد از عملم به صفحه گوشی و تلویزیون نگاه نکردم

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
فرخی طول کشید؟ تقریبا من چهارسال پیش عمل کردم بعداز عمل گفتم کاش زودتر میرفتم قبل از اون رفتم ...

آره منم خسته شدم 30 سالم داره میشه 10ساله تو راه عملم 

همش میگم آنروز فردا عینکم نمیزنم 

خیلیم با مشکل میبینم 

دیگه. فتم برم شاید قبل عید نوبت بهم دادن 

کاش زودتذ

رم می فتم الان هزینش حتما

خیلیم بیشتر شده 

فردا با مدرسی نوبت دارم به امید خدا 

انشالله خیره 

فقط نگران این بودم  تشه موبایل بازی کرد منم معتاد موبایل فیلم... 

میشه؟ 

آره منم خسته شدم 30 سالم داره میشه 10ساله تو راه عملم  همش میگم آنروز فردا عینکم نمیزنم  ...

شماره چشمت ثابت باشه عمل میکنن دیگ

من روز سوم گوشی گرفتم دستم،الان همه معتاد گوشی هستن،سرگرمی جز گوشی نیست،ولی میگن تا یه هفته نباید سمت گوشی رفت،عمل کردی تو اتاق کامل تاریک باش

ایشالا که عمل خوبی داشته باشی،بعدش راحت میشی.من از اتاق عمل اومدم بیرون انقدر حالم خوب بود که نگو انگار چه عملی کردم🤣

شماره چشمت ثابت باشه عمل میکنن دیگ من روز سوم گوشی گرفتم دستم،الان همه معتاد گوشی هستن،سرگرمی جز گو ...

مرسی گلم 😘انشاءلله. سره عمل بینیم خیلی اذیت شدم ولی انشاءلله این یکی با خوشی باشه برام لطفا دعام کن ❤️

مرسی گلم 😘انشاءلله. سره عمل بینیم خیلی اذیت شدم ولی انشاءلله این یکی با خوشی باشه برام لطفا دعام کن ...

منم بینیمو عمل کردم ولی انقدر که از عمل چشم میترسیدم از بینی نترسیدم،چیزی نیست نگران نباش،فقط موقع عمل پلک نزن که اذیت نشی،بعدشم مسکن بخور خیلی راحته نگران نباش

حتما برات دعا میکنم♥️