2777
2789
عنوان

قانون جذب امیر شریفی

4563 بازدید | 36 پست

سلام بچها خوبین 

من چند وقته شدیدا پیگیر قانون جذب آقای شریفی شدم‌کسی هست که دورهاشونو شرکت کرده باشه ؟؟

نتیجه گرفتین؟؟

خیلی دلم میخاد دورهاشونو بخرم ولی فعلا دست و بالم تنگه😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم دوره رو

زیر قیمت میفروشم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

عزیزم قانون جذب یه فرمول بیشتر نداره

الان هرکی داره به اسم خودش یه فرمول میده میفروشه به آدمای ساده پول در میاره

چرا پول میدی یه روششوتو گوگل سرچ کن اجرا کن مطمئنا نتیجه میگیری 

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
عزیزم قانون جذب یه فرمول بیشتر نداره الان هرکی داره به اسم خودش یه فرمول میده میفروشه به آدمای ساده ...

چیه اون یه فرمول؟ 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

سلام من دوره رو گرفتم خوبه و بیشتر از نظر علمی قانون رو بررسی میکنه و یه تعداد تمرین محدود هم میدن

همون ویس های کانالشون رو دو سه بار گوش بدی و عمل کنی نتیجه میگیری خیلی فرقی نمیکنه منتها توی دوره عمیق تر بررسی میکنه وگرنه مطالب همونه

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
سلام من دوره رو گرفتم خوبه و بیشتر از نظر علمی قانون رو بررسی میکنه و یه تعداد تمرین محدود هم میدن ...

ایدی کانال چیه

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
عزیزم قانون جذب یه فرمول بیشتر نداره الان هرکی داره به اسم خودش یه فرمول میده میفروشه به آدمای ساده ...

شما استفاده کردین از فرمولش؟

خدایا دستمو بگیر خودمو به تو سپردم میدونم کمکم میکنی🙏🤍
من دوره کسی رو ک میخواستم دارم یبارم گوش ندادم اصل مطلب رو رعایت کن جذبو شروع کن چه ادمها سراغ دار ...

مگه جذب همه چی فزمولش یکیه؟ الان من بخوام رابطه خوب جذب کنم یا اینکه ثروت، هر کذوم باید رو یه بخش از ذهنم کار کنم آخه و این خیلی م کار ساده ای نیست