2777
2789
عنوان

جای خواب بچه تون رو تو چند سالگی جدا کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 148 پست
چرا بچه باید جدا بخوابه برام سواله همیشه که میبینم مادرا دغدغه دارن  من یادمه زمان قدیم تا را ...

مجردی؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتاق جدا  یا تخت جدا تو اتاق خودتون ؟

تخت جدا که از همون شب اول تخت کنار تخت خودمون بود

اتاق جدا 

هفت هشت باری بیدار می‌شد گاهی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
خب عزیزم هر کسی بسته به شرایطش یه نظری داره نظر هر کس هم محترمه

الان دیگه پیش ما خوابشون نمیبره ی چرتی بزنن فقط دوست ندارن پیشمون باشن پسرم ۸ دخترم ۴

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

پسر من ۲ سالو نیمشه جداش نکردم میخوام از بچگیش لذت ببرم همیشه که کوچیک نمیمونه بزرگ میشه حسرت میخورم بعدا 😅😅

نظر خودمه ریپ نزنید لطفا ...

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
واای خیلی کار اشتباهی کردید  خب یه فکری به حال گرم کردن اتاقش میکردید  اصلا نباید با شما ...

اتاقش سرد نیست ولی گرم هم نیست کاملا معتدله توش میشینی نه سرده نه گرمه

خب ک چی مثلا اینکار ک اینجور. خودتو زجر دادی؟؟؟  والا قدیما یه اتاق بود همه کنار هم میخوابی ...

برا چی زجر بدم خودشون دوس دارن تو اتاق بخوابن هروقتم دلش خواست میاد بغلم

بله تربیتتون از لحن زننده تون معلومه

❤دخترم زندگی منه❤
۳سال و نیمشه اصن جدا نمیکنم .. حالا هرکس میخاد هر نظری داشته باشه ..

خوب کاری میکنی 😀

بعضیا دارن بزرگ‌میکنن قضیه رو 

مادر پدر هم کاری داشته باشن میزار بچه بخوابه میرن تو ی اتاق دیگ 

😏
۲سالشه مارو تخت میخابیم اون پایین تخت 🙃 هرکار میکنم بیاد کنارم بخابه نمیخابه  عادت کرده تنها ...

جیگرش برم یجا بذارش خدای نکرده نیفتید روش بهو

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
بعد مامانو بابات کی و چ جوری سک س میکردن؟ببخشیدا ولی سواله دیگ

چه سوال زشتی ادم دوس نداره درباره این مسائل پدر مادرش فکر کنه حداقل من اینجورم و حالم بد شد ،نمیدونم اینوو هیچوقتم نفهمیدم کلا همه اینجوری بودن یه کولر بود همه خانواده ها تو یه اتاق و بچه ها هم دور مادر بعدم قدیما ک هر روز برنامه نداشتن

۲سالشه مارو تخت میخابیم اون پایین تخت 🙃 هرکار میکنم بیاد کنارم بخابه نمیخابه  عادت کرده تنها ...

خیلی خوبه اولش دختر من تخت نداشت چون یه خوابه بودیم کوچولو بود پتوشو میکشید میرفت تو هال مبخوابید من دلم براش میسوخت میاوردم رو تخت شب بیدار میشد دوباره میرفت