2777
2789
عنوان

بچه خواهرمو ک میبنم از هر چی بچه اس زده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 30 پست

فرزند خواهرتون مشکل روحی روانی دارن احتمالا خودشون تو خونه پرخاش گرن که بچه هم روانش آسیب دیده نمیشه تعمیم داد به همه بچه ها 

دختر من ۳ سالشه شب تب کرده بود منو بیدار کرد عشقم من ملیضم 

هر بچه ای روحیات خاص خودشو با توجه به شرایط زندگیش داره

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب تربیت و اون محیطی داره ک بچه بزرگ مبشه،،،من بچم ی سال و نیمست قبلا ک سرش یا دست و پاش جابی میخورد منم همونجارو اروم میزدم میگفتم آه ببین زدمش آخش کردم گریه نکن پسرم قشنگ زدنو یاد گرفته بود وقتی عصبانی میشدم داد میزدم سرش بچم خیلی عصبی بود الان ن داد میزنم ن جایی رو میزنم کم کم یادش رفته ،،بعدشم نذار زیاد کنار خوهر زادت باشه

بچه هیچ اشتباهی نداره همه مشکلات کودک از اطرافیانش نشات میگیره

خواهرت یا تو بارداری غم غصه و استرس داشته، بچه از بدو تولد آسیب دیده، ،یا اینکه تربیتش باعث شده عصبی مضطرب باشه بچه

وقتی کوچیک بوده به خواسته هاش توجه نشده  دیده یه جیغ که میزنه بیشتر بهش توجه میشه و عادت کرده

خواهرم شاغله اینم همش یا پیش مامانم بوده یا مادرشوهرش..منم شاغلم میترسم بر منم مثل این شه

دختر جاریم اینجوریه البته فحش نمیده و نمیزنه 

فقط خیلیی فوضوله 

چون اولین نوس خیلی لوسش کردن 

خونمون ۴ واحدس با پدرشوهرم و بردار شوهرم زندگی میکنیم 

تا بریم خونه خودمون یکم با نامزدم تنها باشم میاد پیشمون 😑

وسایل اشپرخونم بیشترشون صورتیه فک میکنه اسباب بازی ان از کابینتا در میاره باشون بازی میکنه 

سلیقمی تا صد سالِ دیگه💕💒.

مگه ربط داره؟

بله بچه ای که زیاد جیغ بزنه و نا آرام باشه

حتما ضعیفه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خواهرم شاغله اینم همش یا پیش مامانم بوده یا مادرشوهرش..منم شاغلم میترسم بر منم مثل این شه

بچه اگر یه صدا داد و توجه نکردی صداشو بلند تر میکنه اگر بازم توجه نکنی جیغ میزنه و اگر ببینه اینجوری زودتر بهش توجه میشه روشش میاد دستش

کاش انقد حقوقا برا مردا خوب بود که نیاز نبود خانما برن سرکار

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
خب چجوریه؟ آرومه؟ اصلا لجبازی نمیکنه؟ چیکار کردید ک خوب بار اومده

دخترم یکسالشه،آروووووم،خودش غذاشو میخوره،شب تاصبح بدون اینکه بیدار شه میخوابه،تو طول روز هم اصلا لجبازی نداره،از اول نگهداریش دست خودم بوده حتی به پدرش هم اجازه دخالت ندادم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه اگر یه صدا داد و توجه نکردی صداشو بلند تر میکنه اگر بازم توجه نکنی جیغ میزنه و اگر ببینه اینجوری ...

خب فقط ب خاطر درامد نیس ک آدم میره سرکار من واقعا نمیتونم کارمو ول کنم سالها زحمت کشیدم تا برسم ب اینجا نمیخوام خودمو فدای بچه کنم ولی از طرفی هم میترسم واقعا

خب فقط ب خاطر درامد نیس ک آدم میره سرکار من واقعا نمیتونم کارمو ول کنم سالها زحمت کشیدم تا برسم ب ای ...

همه بچه ها مثل هم نیستن 

امیدوارم بچت آروم باشه تا با خیال راحت بری سرکار 

براش پرستار بگیر تو خونه خودتون

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘