جای تبریک گفت ایشالله سال دیگه پسرمیاری . حتی ازجاش بلندنشد بیادتبریک بگه . قبل اینکه جنسیتو بفهمن بهم کادو داد بعدش ک بازکردم ی لباس ابی بود چون فکر میکرد پسره خوشحال بود . واقعا چرااا انقد تبعیض جنسیتی
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالم بهم میخوره از اینایی که بین دختر و پسر فرق میزارن
منممممم
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
ارههه میدونم اما اصلا دیگه دلم نمیخواد بهم محبت الکی کنه
میدونم خیلی ناراحتی حق داری عزیزم ولی بزار بچت به دنیا بیاد مردا عاشق دختراشونن من همیشه پسر میخواستم اما الان که خدا بهم دختر داده خدارو خیلی شکر میکنم
بگو آره انشاا... برا بعدی پسرت و ببر زیر نظر دکتر شاید پسر بشه . که بفهمه جنسیت دست مرده
😂😂😂😂اصلا درک نکرده ک من بخاطر مشکل پسرش دوتا سقط داشتم اینوک حالا خدابهمون بعد کلی سختی داده .حداقل جوردیگ رفتارمیکرد