2777
2789
عنوان

چرا بعضی از ما آدمها ...

131 بازدید | 9 پست

چرا بعضی از ما انقد احمقیم، چرا از گذشته درس نمیگیریم، چرا گاهی انقد ساده ایم، چرا انقد به دیگران اعتماد میکنیم،چرا حقیقت رو به همه میگیم، چرا بی سیاستیم، چرا فکر میکنیم همه مهربون و خوبن،چرا انقد حرف میزنیم تا بعدا مجبور بشیم توجیه کنیم، آخه چرا دوباره راه رفته رو میریم، چرا نمیشینیم دنیا رو نگاه کنیم و بیخیال همه چی نمیشیم،چرا آخه ؟؟؟؟

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
چون از بدبختیمون انسان ی موجود اجتماعیه ک تنهایی نمیتونه زندگی کنه🤷🏻‍♀️

آخه من هزاران بار به خودم گفتم تنها راه نجات زندگی دنیای درون خودته، اما باز اشتباهات گذشته مو تکرار میکنم.تکرار میکنم. تکرار میکنم و تکرار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من هزاران بار به خودم گفتم تنها راه نجات زندگی دنیای درون خودته، اما باز اشتباهات گذشته مو تکرار ...

این تقصیر تو نیس 

همه ما انسان ها اینطوریم ایجوری ساخته شدیم نمیتونیم تنهای زندگی کنیم

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
این تقصیر تو نیس  همه ما انسان ها اینطوریم ایجوری ساخته شدیم نمیتونیم تنهای زندگی کنیم

آخه بعضیا رو ببین!!!!بیخیال...زرنگ... با سیاست...و گاهی پرادعا و متکبر و دروغگو وریاکار... اما دغدغه درونی صفر. خوشحال و راضی.