2777
2789
عنوان

بچه ها ای یو ای دردم داره؟ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 42 پست
منم ۲۰ سالمه اما بچه ندارم والا هنوز نرفتم ک بدونم بیستم مبرم ببینم دکتر چی میگه

چند وقته ازدواج کردی ؟ 

سنی که نداری چرا صب نمیکنی ؟ یکی از دوستام تو همین سن دوسال طول کشید رحمش دو شاخ بود تا باردار شد بالاخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت شدن به عوامل زیادی بستگی داره نمیشه گف اما بعد ای یو ای یک روز در میان باید نزدیکی کنید و اگر م ...

من رحمم دوشاخس😔ممنونم عزیزم بابت راهنمایت ی سوال دیگ 😁میگم چیکارا خوبه انجام بدم یا چه چیزای بخورم ک درصد مثبت شدنو بالا ببره؟ 🙏

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
من رحمم دوشاخس😔ممنونم عزیزم بابت راهنمایت ی سوال دیگ 😁میگم چیکارا خوبه انجام بدم یا چه چیزای بخورم ...

نگران دو شاخه بودن نباش به دکترت بگو

والا نمیدونم چه چیزایی خوبه بخوری چون من همش چن روز برای کاراموزی رفتم مرکز ناباروری😊 فقط بعد از ای یو ای باید ۲۰ دقیقه تو همون حالت بمونید و‌بلند نشین

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
مثبت شدن به عوامل زیادی بستگی داره نمیشه گف اما بعد ای یو ای یک روز در میان باید نزدیکی کنید و اگر م ...

رحم دو شاخه احتمال سقطشم زیاده؟ 

نگران دو شاخه بودن نباش به دکترت بگو والا نمیدونم چه چیزایی خوبه بخوری چون من همش چن روز برای کارام ...

مرسی عزیزم 😍

اره  از ۱۶ سالگی ؟؟؟ واقعا تو سن کم بچه می‌خوایی چیکار ؟؟؟بخدا خیلی مسئولیتش سنگینه

ولا چیبگم همسرم سنش زیاده. مگ بچت چن وقتشه؟