مردها به دنبال هدیه گرفتن یا تبریک گفتن روز مرد نیستن مرد ذاتش این هستش که تکیه گاه باشه پس شما چه ...
خحخ من همسرم خوشش میاد مشخصه ولی خودش روز زن نه تبریک گفت نه هیچی یه تبریک خشک خالی هم نگفت تازه برای مادر ها پول ها به مادر خودش بیشتر داد در حالی که مادر من خیلی بهش محبت لطف میکنه از برخوردش متنفرم من دیوانه وار دوستش داشتم آنقدر از این رفتار هاش زننده کرده خدا شاهده توی این دو سال عروسیمون پیر شدم براش کوفت هم نمیخرم بعضی از مردا واقعا لیاقت ندارن
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خحخ من همسرم خوشش میاد مشخصه ولی خودش روز زن نه تبریک گفت نه هیچی یه تبریک خشک خالی هم نگفت تازه برا ...
مرد باهوش همسرشو رو چشماش میزاره چون می دونه دنیا براش بهشت میشه
اول از همه همسرش تو زندگیت فقط همسرش براش میمونه نه پدر و نه مادرش براش و نه بچهاش با همسرش که خوب باشه رفیق باشه کل دنیام هم دشمنش باشن نمیتونن کاری بکنن
مشتی هستی ملوان کشتی هستی پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنممن خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
خحخ من همسرم خوشش میاد مشخصه ولی خودش روز زن نه تبریک گفت نه هیچی یه تبریک خشک خالی هم نگفت تازه برا ...
با قضیه مادر ها کاری ندارم من شوهرم پول نداشت کلی ام ناراحت شد گفت هر وقت پول دستم بیاد بهترین کادو رو میخرم دستشم اومده خواسته بخره ولی دیدم چیز واجب نری هست گفتم فعلا نخر ولی خودم براش کاپشن و کفش خریدم چون اینقدر به فکر ماست حاظر نمیشه برای خودش چیزی بخره اینارم واقعا لازم داشت منم با عشق خریدم
شما با این میزان علاقه و عشقی که بینتون هست فک کنم کم کم باید به فکر جدایی باشی گلم
من خیلی دوستش داشتم خیلی فکر میکردم توی دنیا بهتر از شوهر من نیست ولی بعد عروسیمون درست از همون شب خودشو نشون داد افسرده کرده منو خونه پدرم عاشق آهنگ بودم الان آهنگ میاد حس بدی پیدا میکنم زود خاموش میکنم افسرده کرده منو با رفتار های مسخرش خیلی تربیت غلطی داره تازه مادرش افتخار میکنه من به پسرم از گل ناز تر نگفتم آخرش این میشه دیگه بچه ننه و لوس تازه خودش افسرده کرده منو بعد میگه چرا هیج وقت حوصله نداری
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مرد باهوش همسرشو رو چشماش میزاره چون می دونه دنیا براش بهشت میشه اول از همه همسرش تو زندگیت فقط همس ...
آگه همسر من از این چیزا می دونست با من این رفتار ها رو نمیکرد هر من بعد عروسیمون میگفتم یک ساعت باهام باشیم تنها حرف بزنیم من دوست داشتم بیشتر باهاش باشم آقا میگفت چون با مادرم بدی والله من نه مادرش بد بودم نه هیچی خیلی هم دوست دارم باهاشون در ارتباط باشم ولی بین این وسط دوتایی هم نیاز داشتم ولی آنقدر بهم توهین کرد بی احترامی کرده حس علاقم از قبل خیلی فرق کرده شدم یه مادر بی حوصله و افسرده
من خیلی دوستش داشتم خیلی فکر میکردم توی دنیا بهتر از شوهر من نیست ولی بعد عروسیمون درست از همون شب خ ...
اگه از جهت مالی مشکل چندانی نداری ببین راه هایی داری که میتونی شرایط رو عوض کنی البته اگه بخوای این زندگی رو نگه داری. اول باید خودت قوی باشی بعد سعی کنی با .ویدئو های آموزشی یا مشاور خانواده و روان شناس مسائل رو حل کنی بین خودتون. هر مردی باید این رو بفهمه که آخرش زنشه که براش میمونه نه مادرش پس باید بد دلی رو بذاره کنار و تمام نکات رو برای شادی شما رعایت کنه البته خودتم باید سعی کنی بزرگ منشانه و با گذشت تر رفتار کنی وگرنه تهش خیلی راحت به بن بست میرسی زودتر از اونچه که فکرشو بکنی میبینی تو دادگاهی خدا نکرده البته.