2777
2789
عنوان

بارداری و واکسن کرونا

158 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی اطلاع داره اگه کسی تازه باردار باشه مثلا هفته پنجم میتونه دوز سوم واکسن کرونا تزریق کنه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

اصلا نزن 

چون مامان من باردار بود 

و دکتر اواخر ماه سوم گفت واکسن بزنه

همه چی خوب بود 

تا اینکه فهمیدیم بعد از تشکیل قلب بقیه ی اعضای بدن جنین تشکیل نشده و توی ماه پنجم مجبور به سقط شد 

یه دکتری دیگه بهش گفت نباید واکسن بزنی در دوران بارداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نزن  چون مامان من باردار بود  و دکتر اواخر ماه سوم گفت واکسن بزنه همه چی خوب بود&n ...

به این حرفها اصلا گوش نکن؛من خودم دیدم خیلیها رو واکسن زدن  باردار بودن هیچیشونم نشده

پسرم ❤❤😍😍😘😘
به این حرفها اصلا گوش نکن؛من خودم دیدم خیلیها رو واکسن زدن  باردار بودن هیچیشونم نشده

چی چیو گوش نکن؟؟؟

میگم مامانم تازه سقط داشته 

تازه دکتر زنان بهش گفت بخاطر واکسن روند رشد جنین متوقف شده!!

بعد شما میگی بره واکسن بزنه !!چرا تجربه ی مارو نادیده میگیرید ؛و راهنمایی غلط میکنید

خب بعد از بارداری واکسن بزنه 

ما خودمونم دوز دوم واکسن رو زده بودیم و کلی رعایت میکردیم ولی باز کرونا گرفتیم !

بزن عزیزم؛ما خودمون وزارت بهداشتی هستیم ؛میدونی چه قدر باردار با کرونا فوت شدن!!!عاقل باش

تو هفته پنجم میتونم بزنم یا صبر کنم تا دوازده هفته

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
چی چیو گوش نکن؟؟؟ میگم مامانم تازه سقط داشته  تازه دکتر زنان بهش گفت بخاطر واکسن روند رشد جنی ...

عزیزم واکسن نمیتونه باعث توقف رشد جنین بشه که. 

این حرف اصلا منطقی نیست. 

اون عوارضی هم که میگن ممکنه داشته باشه بچه که دنیا بیاد بعد ده سال ممکنه تو مسائل کروموزومی و اینطور چیزا خودشو نشون بده