2777
2789
عنوان

دیشب تو سابق گوگل گوشی شوهرم دیدم فیلم پ و ر ن نگاه کرده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 87 پست
نه منظورم اینه ایشون گفتن آقایون با دیدنش ارض... میشن ولی خانما نه...گفتم خانمام میشن اگر ببینن...اس ...

میدونم دوسم داره ولی باوجود من نباید این کاربکنه اونکه کمبودی نداره

~《 یه دنیای انفرادی》~

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا  خواستی بیا پیام بده بم باهم صحبت کنیم راهنماییت کنم شاید بهتر شد

خودش باید توضیح بده تازه دیده میدونم دست پیش میگیره پس نیفته بهم میگه آره همه مردامیبینن توچرابه گوشی من دست زدی😑

~《 یه دنیای انفرادی》~
نمیدونم منکه واقعا هضم نمیکنم این چیزارو و میدونم حق یه مرد نیست اگر برای تحریک شدنه زنش بهترین گزی ...

نمیشه گفت حقشه یا نیست.مثل اینکه بگیم مشروب خوردن (در حدی که مست نشه و آسیب نزنه) حقش هست یا نیست‌.خب اگر بگیم هست که اشتباهه چون حق نیست انتخابه.ولی اگرم زنش بیاد بگه حق نداره باز اشتباهه چون با ازدواج ما مالک هم نیستیم فقط میتونیم علایقمون رو بگیم ولی تصمیم نهایی رو طرف میگیره و تجربه نشون داده هرچی آدم از چیزی منع شه بیشتر حریصش میشه.اینکه میفرمایید اهلش نیستید عالیه ولی اگرم طرف آدم اهلش باشه تا خودش نخواد تغییر نمیکنه 

ببین خیلی م به این چیزا نیست یِ وقتایی ،این فیلما اعتیاد آورِ شاید معتاد ش شده

هوووف میتونه به خودش غلبه کنه نبینه  حالا هرچیزی به کنار ولی گناهه

~《 یه دنیای انفرادی》~
میدونم دوسم داره ولی باوجود من نباید این کاربکنه اونکه کمبودی نداره

ساز و کار اعتیاد اصلا این شکلی و به این سادگی نیست که شما میبینین...از اضطراب شروع میشه معمولا.به نظرم با یه مشاور صحبت کنین  درمورد موضوع شوهرتون و سعی کنید عامل رو از بین ببرید نه علامت رو:) شما بگین نبین اونم در بهترین حالت میگه باشه ولی... بازم میگم دوستم عاملش باید درست شناسایی شه(نه اون چیزی که خودشون در وهله اول میگن عامله ها!اونکه با این حالتی که شما الان دارید قطعا یه چیز از سر باز کنیه) 

انقد بدم میاد میگن گوشیشو چرا دست زدی یا توشو گشتی حریم خصوصیشه😑😑😑😑خانومای گل زنو شهر چیزی ب اسم حریم شخصی ندارن مگر اینکه با مادر خواهر پدر یا برادرشون یا دوست صمیمی شون  چتی تلفنی بکنن و نخوان همسرشون ببینه یا بشنوه غیر از این هر چیزی بین زن و شوهر مشترکه هرچی بخوان مخفی کنن بنظرم خیانته ... خیانت صرفا ارتباط با جنس مخالف نیست !!!!درضمن فیلم دیدن هم اصلا کار درستی نیست و من کاملا حس استارتر رو درک میکنم شاید برای بعضی های انگشت شمار مهم نباشه ولی ۹۰درصد زوج ها دوست ندارن طرف مقابلشون فیلمها یا عکس های مستهجن ببینن