2777
2789

من خودم از عملکرد نی نی یار 3 خیلی راضی هستم. خیلی قاطعانه با افراد آشوبگر و بی ادب برخورد می کنن. نی نی یار 5 هم خیلی زحمت میکشن و حواسشون به سایت و کاربرا هست و خوب اطلاع رسانی میکنن. شما هم اگه دوست دارین بگین از عملکرد کدوم نی نی یار راضی هستید از عملکرد کدوم نی نی یار ناراضی با ذکر علت 😅🙏

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

همشون خوبن

من عاشق @نی_نی_یار_شب  و @نی_نی_یار_پنج  

هستم

❤️❤️😍😍👌🏻👌🏻😘😘

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

5 خیلی جیگره

احساس می کنم نی نی یار 5 مامان سایته😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

به نام خدا  هیچکدام

از هیچ کدام راضی نیستی؟ 🤦‍♀️😂

همشون خوبن من عاشق @نی_نی_یار_شب    و @نی_نی_یار_پنج     هستم ❤️❤️😍😍👌 ...

نی نی یار شب رو چرا تگ کردی؟ الان فکر میکنه دعوا شده باز میاد تاپیکمو قفل می کنه 😂🤦‍♀️

نی نی یار شب رو چرا تگ کردی؟ الان فکر میکنه دعوا شده باز میاد تاپیکمو قفل می کنه 😂🤦‍♀️

نه

اتفاقا لایکم کرد عزیزم

❤️

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

من که فقط پنج و شبو دیدم یک و دو و سه و چهار ندیدم.اگر همون قبلیا باشن.نی نی یار پنج قلبا خصوصی هم کلی غر میزدم و با حوصله جواب میداد

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

حذف تاپیک ،زود انجام میده

حذف تاپیک یادم نبود 🤦‍♀️😅