2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 18 پست
خداروشکر عزیزم پس یکم باهاش سرد باشی درست میشه یکم خودتو بگیر نه زیاد که دورتر بشه 

خوب اجازه بیرون رفت ندارم وقتی هم قهره یه قرون پول نمیزاره خونه خوب چطوری کنار بیام 

خوب اجازه بیرون رفت ندارم وقتی هم قهره یه قرون پول نمیزاره خونه خوب چطوری کنار بیام 

به خانوادت یا خانوادش بگو ببخشیدا ولی اگه اومد پیشت رابطه خواست تو هم یکم ناز کن البته گریه هم شاید کارساز باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانوادت یا خانوادش بگو ببخشیدا ولی اگه اومد پیشت رابطه خواست تو هم یکم ناز کن البته گریه هم شاید ...

از روزی ک خودم پیش قدم شدم واسه اشتی خیلی رفتارش عوض خوده خودش مگیره

از روزی ک خودم پیش قدم شدم واسه اشتی خیلی رفتارش عوض خوده خودش مگیره

همون دیگه فک میکنه هر وقت این کارو کنه تو میری سمتش میدونم سخته ولی نرو حتی شام هم قبل اینکه بیاد بخور بزار تنها بخوره لباس های جذاب بپوش بشین فیلم ببین بخند محل نذار بخدا مال منم اینجوری بود