سایو جان گفتی تو بستر بیماری هستی عزیزم!؟ منظورم این بود که خدا نکنه بیمار باشی
خداوندا
بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید
لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیتزا قارچ و گوشت روی خمیر پیتزا سس گوجه میمالیم روی همه سطحش بعد یکم پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی ( گوشت چرخشده رو با پیاز نگینی و نمک و زردچوبه و یکم رب تف میدیم ) رو اضافه میکنیم و به صورت یکنواخت روی خمیر پهن میکنیم بعد قارچ های ورقه شده بعد فلفل دلمه ریز شده و یکم ذرت یا گوجه خیلی ریز شده و در آخر هم پنیر پیتزا فراووون میتونید چند حلقه زیتون هم اضافه کنید بعد یکم آب روی پنیر ها اسپری کنید بزارید داخل فر ( من تو تستر گذاشتم ) ٢٠٠ درجه به مدت حداقل نیم ساعت که مواد به خورد هم بره پر پنیر إب شه و خمیر پیتزا ترد بشه خمیر رو سعی کنید تا جایی که ممکنه نازک پهن کنید که حالت خمیری نداشته باشه البته اگه با نون ترد دوس دارید یادم رفت در انتها روی پنیر پیتزا ها پودر اویشن بپاشید نوووش جان
دستور سایو جان کامل بود ولی من خودم، میذارم تو توستر، بهتر میتونم کتترلش کنم با حرارت 150درجه،المنت پاایین یه ربع باشه خوبه، خشک نمیشه، بعدشم ده دقیقه المنت بالا رو میزنم
خداوندا
بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید
من اومدم بگم حتما حتما اویشن بریز و اینکه قبل از اینه پیتزا رو بزاری تو فر رو پنیر چند قطره اب بپاش یعنی 3 4 بار دستتو خیس کن و ابشو بپاش رو پنیر باعث میشه پنیرت حسابی کش بیاد
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
بعید میدونم به سینی بچسبه، من تاحالا کاغذ روغنی نذاشتم مامان طاها مگه سینی فر شما، لایه تفلون روش نیش
خداوندا