2777
2789
عنوان

قربون صدقه

416 بازدید | 29 پست

بچه ها با شوهرم دعوام شد و خیلی ناراحتش کردم میخوام از دلش در بیارم یه چندتا جمله قربون صدقه ای بگید ایده بگیرم 

مرسییی قربونتون

قربونت برم و فدات بشم و دور همه جات بگردم تکرارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8061909/در-جریان-تاپیکام-که-هستید-امروز-دوباره-دیدمش-به-علاوه-عکسش-چهره-شناسا-بیان

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
خیلی ظاهرش به جوجو نمیخوره    

🤣🤣🤣وای اره اینم باید درنظر گرف...ولی بنظرم یه چیزی ک دوس داره درس کن یا یه فیلمی ک دوس داره بگیر چیز میزم بیار بشینین نگا کنین عاشقانه باشه ک چ بهتر اون وسطا یه شغول کاری هم بکین و بعد ادامه....😍🏃‍♀️🏃‍♀️

İyi ki sevmişim seni