2777
2789
عنوان

چرا آیفونم اینجوری شده ؟؟ 😭

1395 بازدید | 34 پست

بچه هاااا تروخدا بگید چرا گوشیم اینجوری شد ببینید من گوشیم آیفون هست بعد از دیروز شارژرش یا چی نمیدونم به مشکل خورده میزنیش به شارژ بعد پنج دقیقه شارژ نمیکنه بعد آقا من ساعت پنج زدم به شارژ تا 7 خوابیدم بعد بیدار که شدم شارژش مثل قبل بود ۲۳ درصد با اینکه زده بودم به شارژ بعد شارژ رو در آوردم دوباره زدم بهش بعد در عرض ۲۰ دقیقه ۲۳ درصد یهویی شد ۷۷ درصد آقا ترسیدم گفتم جلل خالق چیشده چرا اینجوری شد یهویی زیاد شد بعد خاموشش کردم و روشن کردم دیدم باتری گوشیم شده ۹۹ درصد اصلاااا موندم بنظرتون چرا اینجوری شد اولین باره این اتفاق میوفته نگرانم تروخدا چراااااا اینجوری شدددد ؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ایفون ادمو پیر میکنه سر شارژ سلامت باطریت ببین چنده 

اسم کاربریم من نزاشتم یکی از دوستام گزاشته الان این کاربری شده برای من😐😐😐 خودمممم از این اسم خوشم نمیاد 😒دل آرام صدام کنید شما 

ببینید اول اول ۲۳ درصد بود در عرض ۲۰ دقیقه توی شارژ شد ۷۷ درصد یهو بعد تا دیدم خاموش روشن کردم یهو شد ۹۹ درصد 

از ظهر تو شارژ بود شارژ نشده بود انگار چراااا 😭😭 ترخدا مشکلی پیش نیومده باشه

شاید از شارژره 

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

مشکل شارژرت نی ؟منم همینطور بود سی درصد داشت یهو خاموش میشد یهو میدیدی دو درصد داره هیش طریقی خاموش نمیشد میزدم شارژ از بیست میشد هفتاد مشکل از باطریم بود عوضش کردم 

اسم کاربریم من نزاشتم یکی از دوستام گزاشته الان این کاربری شده برای من😐😐😐 خودمممم از این اسم خوشم نمیاد 😒دل آرام صدام کنید شما 
نهههه تروخدا نگوووو بخدا ‌میمیرم  تاتره دوساله خریدم من دیگه نمیتونم این همه پول بدم ایفون بخر ...

ایفون چنده ؟

شاید از شارژره 

شارژر ارررره منم همین فکرو میکنم اما یهویی چرا اخه ایفونم اینجوری شدددد ممکنه از همون که زدمش تو شارژ ۹۹ درصد شارژ شده باشه ولی تازه الان نشون داده شده باشه ؟؟ مثلا ی باگی چیزی داشته نشون نداده همون ۲۳ درصد رو نشون داده