2777
2789

سلام دوستان . من قراره تزریق چربی کنم به کل صورت . با روش PRP . چون کل صورته اگه زیباجو خودش بخواد به لبها هم چربی تزریق میکنن. منم میخوام همین ک هزینه میکنم برا تزریق چربی به جای ژل به لبهامم چربی تزریق بشه که یکم برجسته بشه. ولی خب میترسم لبم گشاد بشه چون چربی نمیمونه اگرم بخوام باید زیاد تزریق کنن ک اونم نگرانم لبم گشاد بشه.اخه دیدم از اقوام لبشونو ژل تزریق کردن گشاد شده دهنشون درحالیکه قبل تزریق کوچیک بود لبشون. نظر شما چیه لبمو چربی تزریق کنم؟ پشیمون نمیشم ؟ کسی انجام داده تزریق چربی به لب؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صورتم خیلی لاغر ب نظرت خوبه منم انجام بدم؟

برا صورت لاغر میگن چربی قشنگتر در میاد .ولی خب باید چربی داشته باشین توو بدنتون که بشه ازونجا ساکشن کنن و به صورت تزریق کنن. منم صورتم غیر قرینه ست و کم حجم . میترسم به صورتم نرسم بافتش کم کم از بین بره و زشت بشه . برا همین میخوام چربی تزریق کنم با روش پی آر پی که کلاژن سازی شه و بافت صورتم ترمیم شه 

برا صورت لاغر میگن چربی قشنگتر در میاد .ولی خب باید چربی داشته باشین توو بدنتون که بشه ازونجا ساکشن ...

منم مشکل تورو دارم 

عزیزم میشه بگی هزینش چقد و تهرانی ؟

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
من مامانم تزریق چربی ب لبش انجام داد اصلا راضی نبود  ولی برای گونه انجام داد خیلی راضی بود هم ...

پس منم نگم که برا لبم چربی تزریق کنن . میدونی میترسم لبم گشاد بشه خخ اخه چربی همینجوریشم زود آب میشه .برا اینکه یه خورده بمونه باید زیاد بزنن ک اونم گشاد و بی ریخت میشه .خوبه عزیزم که تجربه تونو گفتین . مامانتون کجا چربی تزریق کردن ؟ پیش دکتر عبدالمطلبی؟ اون معمولا ب لب چربی تزریق میکنه 

كجا ميخواي انجام بدي اسم دكترت چيه ؟

من کلینیک مهرو میرم . اخه هزینش مناسبه کارشونم خوبه. دکتر قنبریان . اولش صورت ورم میکنه بعد ک ورم خوابید صورت عالی میشه . البته تمدید که بشه عالی و خوش فرمتر میشه . حالا ببینم برا من چطور میشه . ژل گرون درمیاد 

منم مشکل تورو دارم  عزیزم میشه بگی هزینش چقد و تهرانی ؟

هزینش حدود 5 ملیونه . پی آر پی هم پرسیدم یک و نیم ملیون گفتن . با پی آر پی درصد چربی بیشتر میمونه و کلاژن سازی میشه . ولی خب باید برا تمدید هم بریم ک نتیجه دلخواهمونو بگیریم . بله تهرانه کلینیک مهرو . عمل بینی و لیفت صورت هم مث اینکه انجام میدن .ولی خب من صبر میکنم بیشتر این عملارو انجام بدن نمونه های بیشتری ببینم بعد برا اینا هم برم 😁 مناسبه هزینه هاشون ب نسبت جاهای دیگه