2777
2789
من ایفون دارم اهنگ دانلود میکنم بازی هم از اپ استور دانلود میکنم برنامه همراه بانک و آپ هم دارم یع ...

اپ استور هر چیزی رو نداره

اهنگ هم از طریق تلگرام میشه

یکی مثل من که خیلی اهل اهنگ هستم نمیتونم فقط از طریق تلگرام دانلود کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخر دوربین ایفون رو نمیتونی با هیچ گوشی دیگه ای مقایسه کنی راجبه اهنگ هاهم میتونی از طریق تلگرام د ...

تاحالا آیفون نداشتم بخاطر محدودیت ااش که شنیدم موندم که بگیرم یا نه

من دوسال پیش فروختم بعضی برنامه هارو نمیتونستم داشته باشم بچهامم دستشون میگرفتن یه میافتاد زمین داغون میشد فروختم راحت شدم .حالا بچها بزرگ شدن شاید بخرم‌.دوس ندارم از الان تبلت بخرم واسشون روزی نیم ساعت میدم دستشون بازی کنن

من هیچ محدودیتی حس نمیکنم باورکن😂

حتی ایرانسل من همراه من اپ  و اسنپ ووخیلی چیزای دیگم دارم

از رویاهام اینه پری دریایی شم🧜🏻‍♀️😇
اره خیلی خوبه من الان a72 دارم کیفیتش واقعا عالیه اما این جدیده یه چیز دیگه هست😂

منم a50 دارم با این ک چندسال گذشته لی همچنان عالیه ولی خب دلم میخاد عوض کنم 😓

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
تو ذهنم داشتم اس۲۱ و نوت۲۰رو مقایسه میکردم اشتباهی به جای نوت۲۰گفتم نوت۲۱🤣

نوت 20اولترا 5g واقعا خوبه 

حتی دوربینش از 12پرومکس که غوغا کرده بود موقع ورودش هم بهتره

زوم 50برابری داره یعنی اصلا ازش نگم انقدر نازنینه این گوشی

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

دوستان میگن میشه و...

اما نخر که پشیمون میشی

دوست من ۱۳ خرید دید نمیتونه و واقعا محدودیت و خرجش بالاست رفت فروخت

چند تا از فامیل ۱۲پرومکس دارن میگن فقط واسه کیفیتش هست وگرنه هیچ خوبی نداره

همین کیفیت رو،سامسونگ هم داره 

نوت 20اولترا 5g واقعا خوبه  حتی دوربینش از 12پرومکس که غوغا کرده بود موقع ورودش هم بهتره زوم ...

اره منم خیلی خوشم میاد ازش بینظیره

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

آیفون گادهههههه

بای

ی چیزی میگم بت شاید بخندی بهم🙃 شاید اصن چشاتو باز ببندی بره👀 ی چیزی میگم فقط در حد گله😤 اذیت میشم بس که چشمات خوشگلهه:)♾️♥️ • حالام ک حرف دله💘 حرفشو میشنویم😌 ت میخوای بشکونی🍵 خب باوشه میشکنیم..🙂💔   #¤nAvAzEsH¤              -تتلیتی فور لایف🙃♥️   من دگ ب هیشکی اعتماد نمیکنم.. ×شِیطانَم اَوَلِش فِرِشتِع بود×✋ ..:)              کاربری دست دو نفرع😐