2777
2789

من تحرک زیاد اینجوری میشم 

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین پریودی که توشم باید هر ساعت عوض کنم پدمو والاع 🥴

نمیترسید منم همینطورم چند دوره ست انقد زیاده که خالت ضعف و سرگیجه میگیرم الان دیدم تو نت علامت دور از جور سرطان رحمه وای خیلی ترسیدم گرییییههه

توی طول این سالهای پریودی ۱ بار بیش از حد خونریزی داشتم معذرت میخوام . اونم تو سن ۱۶ ۱۷ سالگی بود فصل بهار بود نشستم ۲ کیلو گوجه سبزو ی جا خوردم روز اول پریودی یعد وای خونریزی شدیییییییید وحشتناک شدید انگار شیر اب بود رنگشم روشنه روشن بود 

بله یک ماه خونریزی داشتم و پری هام خونریزی شدید بود فهمیدم کیست داشتم و مایع آزاد توی لگنم

مایع ازادتوی لگن یعنی چی؟

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر