الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر خیانت زیاد شده به لطف اینجا به شوهرم اعتمادندارم اصلا
میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
ماد پدرم به هم خیانت کردن دیگه اعصابی برام نمونده میشه کمکم کنین؟
یعنی چی کامل توضیح بده ببینم مشکل چیه
آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
مامانم باهاش دوست میشه البته اون آقا با مامانم دوست نمیشد و حالا این ماجراش طولانیه و بابام میفهمه و مادرم کتک میزنه🥲 و اون آقا اون موقع با مامانم راضی نیود که دوست بشه چون هم اختلاف سنی زیادی داشتن و هم مامانم متاهل بود ! اما مامانم حتی تلفنی به اون آقا وابسته شده بود بعد کتک زدن مامانم ، مامانم باردار هم بود و هیلی افسرگی میکیره
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
بعدش بابام میبینه مامانم چقدر افسرده شده میره به اون آقا میگه بیا با ایم دوست شو و اینا هم با دوست میشن و همچنین خیانت های بابام ادامه داشته من به دنیا میام و بازم ادامه داشته و .... بعدش خانواده امون از هم میپاشه یعنی مامان بابام اولش عاشق هم بودن اما از هم متنفر میشن مامانم عاشق این آقا میشه