2777
2789

بچه هام این دوروزه پیشم نیستن قلبم داره ازجا کنده میشه باید چیکارکنم بدون اونا نمیتونم نفس بکشم خداحق من وبچه هامو ازگناهکار بگیره😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مادرخوبی زنداداشم خدا نشناس من همه چی داداشمو از چنگش درآورد به بهونه اینکه بچه رو نگه داره چون داداشم راننده بود نمیتونست خودش نگه داره بعد چند وقت بچه رو انداخته سر مامان پیرم الان به زور بهش میگه هر روز باید بری مدرسه چون یاد نمیگیری یه روز درمیون

چه مادرخوبی زنداداشم خدا نشناس من همه چی داداشمو از چنگش درآورد به بهونه اینکه بچه رو نگه داره چون د ...

من دارم برای بچه هام دق میکنم مگه ی مادر میتونه از بچش بگذره😭😭

بخاطر دندون درد وبی پولی شوهرم گفت یا مدارا کن یا برو خونه بابات منم اومدم 

خب بچه هاتم میبردی

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99
پسربزرگم 5سال ونیم پسرکوچیکم 3سال

به زوربردن خدا لعنتش کنه بچه سه ساله خیلی به مادرش وابسته میشه شکایت نکردین

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    
من دارم برای بچه هام دق میکنم مگه ی مادر میتونه از بچش بگذره😭😭

بخدا راست میگم الان بچه پیش مادرم این به زور زنگ میزنه که باید هر روز بری مدرسه یه روز در میون یلد نمیگیری

الان رفتی خونه بابات درد دندونت خوب شد؟یا بابات بردت دکتر؟

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99
بچه هاتو کاش میبردی عزیزم

بچه هام خیلی شیطونن اگه می‌آوردم باید التماس شوهرم میکردم ک منو برگردونه خونه بابام آپارتمان اما الان دارم خفه میشم نفسم بالا نمیاد بغض کردم اما اشکام نمیاد 

ینی چی متوجه نشدم عزیزم

دندون عقلم این سه روزه شدید درد داشت رفتم دکتر گفت باید بری پیش جراح فک کج شده باید جراحی بشه دربیاد کار مانیست شوهرم توماشین گفت پول جراحی ندارم باهاش کنار بیا اگه نمیتونم تا بزارم درخونه بابات من دیگه غرورم اجازه نداد برگردم گفتم میرم خونه بابام چون تو راهی برام نزاشتی دیگه برات ارزشی ندارم ک این راه وجلو پام گذاشتی