2777
2789

یکی از دوست هام که نزدیک چهار ساله باهم رفیقیم و تو همه شرایط هوای همو داشتیم« البته اون یه بار در حقم نامردی کرد» امروز صبح زود اومده بود خونمون من خواب بودم نشسته بود با داداشم حرف میزد بیدار شدم رفتم ببینم چه خبره صدا میاد شنیدم نشستن دوتایی راجب من حرف میزنن 😐 داداشم میگفت اون موقع ها خیلی موهاشو رنگ میکرد بعد دوستمم از اونطرف تاییدش میکرد میگفت اره مثل جوجه رنگی شده بود😑 منم از پشت گفتم شاید برا جلب توجه  اینکارو میکردم🙄« یه مدت خیلی کارای عجیب غریب میکردم فک کنم جلب توجه میخواستم اینو گفتم که به داداشم تیکه بندازم چون به مدته کلا همش منو از خودش دور میکنه» بعد دوستمم نه گذاش نه برداش برگشت گفت انقد لوس بازی همیشه در میاری که کلی جلب توجه منفی جذب میکنی نیازی نبود سرتو پالت رنگ بکنی😐اینکارا رو میکنی فقط نشون میده کمبود داری😐😐😐

من هنگ بودم فقط... نمیدونم چرا اینطوری گفت من فقط یه دوره کوتاهی موهامو رنگ میکردم الان موهام معمولیه هیچوقت جوری رفتار نکردم که انگار کمبود دارم موهامم که رنگ میکردم اون موقع برا این بود که توجه مامان و بابامو جذب کنم 

الان این حرفش توهین بود؟ 

لحنش خیلی بد بود😑 

کسی ک موهاشو رنگ میکنه مگه کمبود داره؟

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

جات بودم دستشو میگرفتم پرتش میکردم بیرون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جات بودم دستشو میگرفتم پرتش میکردم بیرون

زورم نمیرسه 😐 بعدش نشیته بود با داداشم به قیافه من هر هر میخندید 

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اون چه موهای خودته بگو دوس داشتم رنگ میکردم

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

زورم نمیرسه 😐 بعدش نشیته بود با داداشم به قیافه من هر هر میخندید 

زور نمیخاد 

بگو گمشو بیرون 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به اون چه موهای خودته بگو دوس داشتم رنگ میکردم

اون که اصلا بهش ربطی نداره 

ولی واقعا نمیدونم ربط موی رنگ شده به کمبود داشتن و جلب توجه منفی چیه😐

اون که اصلا بهش ربطی نداره  ولی واقعا نمیدونم ربط موی رنگ شده به کمبود داشتن و جلب توجه منفی چ ...

ولشون کن باو من که پسرم موهامو رنگ میکردم اصلا به کمبود نیس هرکی دلش بخواد اینکارو میکنه دوس داشته باشه بگو با این حرفا نشون میدی خودت چقد عقده ای

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

زور نمیخاد  بگو گمشو بیرون

باید همون موقع عقلم میرسید😬 انقد پروعه رفته سر میز منتظره غذا بخوره بعد بره😐 💔 اینم از یه دوستی چهار ساله

باید همون موقع عقلم میرسید😬 انقد پروعه رفته سر میز منتظره غذا بخوره بعد بره😐 💔 اینم از یه دوستی چ ...

خیلی دیگ رو دار

ولشون کن باو من که پسرم موهامو رنگ میکردم اصلا به کمبود نیس هرکی دلش بخواد اینکارو میکنه دوس داشته ب ...

اتفاقا خودشم پسره چند وقت پیش موهاشو سبز کرده بود کله اش مثل کله غاز شده بود😑

همین دیگه من واقعا هیچ ربطی بین کمبود و رنگ کردن نمیبینم که بتونم بهش حق بدم 

لجم میگیره من حرص میخورم اون نشسته برا خودش حرف میزنه😐

خیلی دیگ رو دار

باورت میشه هنوز صداشون میاد راجب من حرف میزنن😐 داداشمم کم فهمه داداش نیست که ماره تو استینم پرورش دادم که بشینه با دوستم مسخره ام کنه😐

اتفاقا خودشم پسره چند وقت پیش موهاشو سبز کرده بود کله اش مثل کله غاز شده بود😑 همین دیگه من واقعا ه ...

عجب رفیقی

عجب رفیقی

چهار سال رفیقم بود نمیدونم الان جو گرفته اش یا چی 

باز این اشکال نداره 

داداشم چرا باهاش همراهی میکنه رو نمیفهمم😑

چهار سال رفیقم بود نمیدونم الان جو گرفته اش یا چی  باز این اشکال نداره  داداشم چرا باهاش ...

اه داداشت دیگ رومخ تر 

اه داداشت دیگ رومخ تر 

😐😑😑 توهین نباشه ولی پسرا کلا موجودات رو مخی هستن باید به حرف این خانومه گوش کنم هر دوتا رو بندازم بیرون😒 البته اگه ننداختنم بیرون😑😑😑