2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کتابای کنکور هنر و گرفتی؟ بگیر بخون بعدم در کنارش کلاس بیرون برو واسه طراحی لباس. کدوم شهری؟

ن کتاب نگرفتم نمی‌دونم حتی کتاب تست برا درسا هنر چی بگیرم  کلاس بیرون نمیتونم برم ولی میتونم بعد کنکور برم زمانی ک میخام برا کنکور عملی آماده شم من اصفهانم

میشه کمکم کنی ؟ من طراحی از قبل بلد بودم ولی پرسپکتیو و آناتومی ن میتونم یه ماهه یاد بگیرم کنکور عمل ...

من اهنگسازی خوندم تموم شده درسم، کنکور هنر ندادم بدون کنکور رفتم ازاد.

اگه میخوای هنر بخونی چه آزاد چه دولتی حتما باید تو رشته عملی بلد باشی کار کنی یه حرفی واسه گفتن داشته باشی، دست نیافتنی هم نیست فقط کافیه تو اون یه سالی که داری درس میخونی در کنارش کلاس عملیشو بری. حتما باید یه معلم خوب پیدا کنی که تو این یع سال چیزای مفیدی بهت یاد بده نه اینکه پولتو دور بریزی. من نمیدونم کدوم شهری معمولا تو اکثر شهرها خانه هنر هست اونجا کلاس کنکور واسه تممممام درس هایی که میخوای بخونی داره هم تئوری هم عملی. اگه نمیدونی کجاس زنگ بزن به اموزشگاهای کنکور(واسه رشته های نظری که همه جا هست)  ادرس بگیر بگو من میخوام کنکور هنر بدم کجا باید برم کلاس کنکور؟

من اهنگسازی خوندم تموم شده درسم، کنکور هنر ندادم بدون کنکور رفتم ازاد. اگه میخوای هنر بخونی چه آزاد ...

عزیرم من اصفهانم ولی شرایط اینکه از الان کلای برم ندارم من طراحی اینا رو از قبل بلدم ینی یه ماهه نمیتونم خودما راه بندازم !؟

عزیرم من اصفهانم ولی شرایط اینکه از الان کلای برم ندارم من طراحی اینا رو از قبل بلدم ینی یه ماهه نمی ...

عزیزم زمان که مهم نیست مهم اینه خودتو به اون حدی که لازمه برسونه اگه قوی هستی تو یه ماه هم میتونی

ان شالله

اا درسته بعد یه سوال ازین رشته میشه درآمد زیادی داشت ؟؟؟ 

درامد زیاد به رشته ربطی نداره

تو هر رشته ای موفق باشی و تلاش کنی میتونی درامد داشته باشی، من دو تا دکتر هم سطح میشناسم یکیشون درامدش خوبه یکیشون نه.