2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب

331 بازدید | 39 پست

دیروز آمینوسنتز شدم،صبح ساعت چهار و نیم حس کردم اندازه یه سرنگ دو و نیم سیسی آب لباسم را خیس کرد مطمئنم اون برا کیسه آبه،بعد از اونم همش حس میکنم لباس زیرم کمی خیسه که گیج شدم ترشحه یا امنیوتیک.چیکار کنم.میدونم باید برم دکتر ولی کسی تجربه مشابه داره. چه قدر من تو این حاملگی استرس کشیدم😭

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

استرس نده بخودت

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نده بخودت

نمیتونم😔واقعا تو شرایط بدی ام

مرسی عزیزم♥

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

برو دارو خونه کیت آمینو شور بخر شبیه بی بی چکه روش ترز استفادش هست من چند ماه پیش ۳۰۰و خورده ای خریدم سونو ام میتونی بری مشخص میکنه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
نشونه  زایمانه  دیگه  

۱۶هفتم

من که واسم تجربه شد دور امینو رو خط بکشم.عزیزم استراحت مطلق باید باشی میدونستی؟حتی نمازتو باید ب صورت دراز کش بخونی.البته این واسه مرجع تقلید من بود نماز.شمام پیگیری کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم چندهفته ای؟؟کدوم شهری؟هم چنان ریزش داره؟؟لباس زیرت مرتب خیس میشه؟

16هفته،آره همش کمی خیسه،اصفهانم

من که واسم تجربه شد دور امینو رو خط بکشم.عزیزم استراحت مطلق باید باشی میدونستی؟حتی نمازتو باید ب صور ...

اره نماز ظهرم را ایستاده خوندم حس خیسی کردم،عصر را نشسته خوندم