2777
2789
عنوان

میخوام سرویس قابلمه استیل بخرم

8491 بازدید | 37 پست
امروز یه وانتی دیدم وسایل منزل میفروخت یه سرویس قابلمه کورکماز ترکی داشت میگفت 540 بنظرتون خوبه بخرم هم قیمتش رو بگید خوب گفته هم در مورد این مارک بگید خوب هست سرم کلاه نره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تپ یه سایتی قیمتشو دیدم 525 . اما تو شهر ما که همین قیمت هستش شایدم بیشتر.اما خودمون از بانه مدل الفا کرکماز روخریدیم خیلی ارزون تر بود320 تومن.
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
فقط ظاهرشون فرق میکنه دیگه بعضیا درشون شیشه ای بعضیا درشون استیله.یه سرچ کنی تو نت عکس مدلای مختلفشو گذاشته
بستگی به سلیقه خودت داره که از قیافه کدوم خوشت بیاد وگرنه جنس که یکیه
قیمتش خوبه مارکشم عالیه من که خیلی راضیم البته من دوتا قابلمه سایز بیست برداشتم به جای یه دونه بزرگترش شد 620 از بازار بزرگ خریدم
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
والا من هم خودمون هم خاله هام خریدن و استفاده میکنن راضین...ما قبلا هم پارس استیل استفاده میکردیم که اونم واقعا خوبه بعد چند سال هیچ تغییری نکرده
اگه خیلی برات مهم نیس که ده بیست تومن بیشتر یا کمتر پول بدی همینو بخر وگرنه یه چندتا مغازه قیمت بزنی دستت میاد