2777
2789
عنوان

ببخشید اگه کسی میدونه سوالمو جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
شاید قرصی که خوردی دوزش کم بوده ،مثلا اگه 75% بوده باید روز بعدش هم یه قرص دیگه بخوری تا اثر کنه

نه ازاینا بود ک دوتا باهم باید خورده بشه قبلا خوردم روز ۹ پریود شدم ایندفعه خیلی میترسم ولی دقیقا علائم پریودی دارم از کمر درد نمیتونم بشینم حتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا رابطه کامل انجام میدی عزیزم

چون داریم باهم زندگی میکنیم خب میشه ادم انجام نده واقعا کلا پیش خانواده شوهرمم چون شهرامون ازهم دوره همش اینجام 

آیودی چیه؟؟؟ 

یه وسیله کوچولو پلاستیکی که پزشک زنان نصب میکنه توی مسیر تخمک و دیگه اسپرم به تخمک وارد نمیشه ، اینطوری راحت میتونی ...

به جای عروسی برید ماه عسل 🍯 ، چمدون ها را ببندید خداحافظی کنید و برید، مردم که رفتن دور بزنید برید خونه خودتون، یه هفته بعدم اعلام حضور کنید که یعنی برگشتید.

بدون هیچ هزینه اضافی!

بعدم میگی گوشیم خراب شد عکسامون پاک شد!

یه وسیله کوچولو پلاستیکی که پزشک زنان نصب میکنه توی مسیر تخمک و دیگه اسپرم به تخمک وارد نمیشه ، اینط ...

الان ک ۱۳ روز گذشته پریود نشدم بی چک بزنم معلوم میشه باردارم یانه؟؟؟؟؟

ضرر که نداره، یه نخ داره هر زمان دلت خواست دستت را میکنی تو نخش را میکشی درش میاری. هزینش چقدره ...

نه کلا میپرسم که هزینش زیاده؟ من خودم اصلا نمیدونستم الان بی بی چک بزنم مشخص میشه حاملم یانه