2777
2789
عنوان

انتخاب رشته😨😨😨😨

507 بازدید | 57 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

امسال انتخاب رشته دارم خودم تجربی رو دوس دارم اما از عواقبش میترسم اما خب خودمو نیشناسم که کم نمیارم 🤣🤣 اما خب  .... امکان داره ادم کم بیاره دیگههههه🤐🤐🤐

نظرتون چیه ؟؟؟ 😊😊

اما میدونم که اگه تجربی نرم همیشه حسرت میخورم که ای کاش میرفتم که شاید موفق میشدم 😑😑

کیا تجربی رفتن و موفق هستن ؟؟؟

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

موفقیت در نظر تو چیه‌؟

یکم از ایده آلت بگو که راهنماییت کنم

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته هوش بالا هم‌میخواد

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
چطوری همسنی و هم راهی  منم تجربی  کدوم شهری؟ منم تو دوراهی هنر (طراحی لباس یا عکاسی) و ...

من هنوز انتخاب نکردم شما یه قدم از من جلوتری 🤣

کرج هستیم

موفقیت در نظر تو چیه‌؟ یکم از ایده آلت بگو که راهنماییت کنم

خبببب....🤔🤔🤔🤔

مثلا ادم مستقل باشه  / از کارش لذت ببره 

و خیلی چیزای دیگه

آخ آخ فقط و فقط علاقه

من حسابداری دوست داشتم هم از ریاضی میشد رفت هم از تجربی

خانواده گفتن برو تجربی برا دختر بهتره ببین پدرم در اومد😬خیلییی سخت بود به خصوص زیستش البته من علاقه نداشتم برای من اینجوری بود شاید کسی که علاقه داشته باشه اینجوری نباشه

خلاصه اینکه خیلی عذاب کشیدم😂همسرمم از ریاضی رفته حسابداری یه سری چیزا رو اون بیشتر از من میفهمه😐😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
من هنوز انتخاب نکردم شما یه قدم از من جلوتری 🤣 کرج هستیم

😂👐عه

من گفتم اگه تجربی باشه برم زنان و زایمان  یا دندون 

اگه هنر طراحی لباس و عکاسی 

موندم 

ولی خب از اونجایی که پول هنر رفتن ندارم و درکل حسم زیاد نیست بهش به احتمال میرم تجربی

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
😂👐عه من گفتم اگه تجربی باشه برم زنان و زایمان  یا دندون  اگه هنر طراحی لباس و عکاسی&nb ...

من این چند مدت خیلی کارم به دندون پزشکی کشیده شده و هرماه در حال رفت و امد تو دندون پزشکی هستم بخاطر ارتودنسی هام ....

به همین خاطر خود به خود علاقم چندین برابر شده و میگم وقتی بعضیا میتونن پزشک موفق باشن پس ابشالله منم میتونم