2777
2789
عنوان

مامانا یه کمک ب من میدین؟

105 بازدید | 6 پست

امروز صبح دخترم واکسن 6 ماهگی زد.. الان تبش 38.5 هست.. سه سری بهش پاراکید دادم خورده اما الان اصلا نمیخوره.. سعی کردم بهش بدم آوردش بالا.. حتی با آب قند مخلوط کردم نخورد.. شیاف هم ندارم.. چیکار کنم بنظرتون؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تن شویه آب ولرم کن با دستمال  صورتش پشت گردنش دستو پاش و روشکمش همین قسمت هایی ک گفتم بکش آب نمک رقیق کن پاشویه کن آب ولرم باشه 

سیب زمینی یا خیار ورقه کن بزار کف پاش جوراب بپوش

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

واكسن ٦ ماهگي واقعا سنگينه  از سينه خودت شير ميخوره ؟ قبل اين ك سينه رو بزاري دهنش همونطور ك د ...

من اصلا نمیدونستم اینجوریه 😭خودمم تنهام.. اصلا نمیدونستم انقد تب میده.. دخترم بد دارو هم نیستا.. نمیدونم چرا الان نمیخوره استامینوفن رو.. قبلا 10 دفعه خورده راحت