2777
2789
عنوان

چطوری قانعش کنم داییمه؟+شات😐

| مشاهده متن کامل بحث + 19204 بازدید | 280 پست

استارتر مثل اینکه شما هم بدت نمیاد

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بنده خدا چیزی نگفته

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
بچه خواسته درد دل کنه، چیز بدی نگفته

چرا من نمیفهمم جریان چیه یکی بگه😐😂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

وایی

هی بریدم نمیخوام نابود شدم حس عاشقی دارم همه چیو از دست دادم فلانم بسانم

اصل مطلب رو بزار 

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

چرا من نمیفهمم جریان چیه یکی بگه😐😂

والا منم دقیق نفهمیدم ولی از یه طرف انگار واسه دعوای هایی که خونشون هست خیلی ناراحته ، اعصاب نداره

از یه طرفم داره از عشق حرف میزنه ؛حالا منتظریم ببینیم چی شده😂😂