2777
2789
عنوان

دنیای بی عدالت

54 بازدید | 3 پست

چرا هر موقع میرم و پیش خدا التماسش میکنم که کمکم کنه من و به عشقم برسونه بیشتر من و میرنجونه 😭

چرا هر دفعه که نا امید میشم دوباره به خدا اعتماد میکنم و همون بلا رو سرم میاره 😭

چرا بهم پدر مادری نداد که درکم کنن چرا عشقم باید اینهمه حرف بارش بشه فقط بخاطر اینکه من و دوست داره 😭

چرا زندگیم طلسم شده مگه من به کی بدی کردم خدایا من بد چه کسی رو خاستم 😭

چرا هر دفعه زجرم میدی اگر قرارع بهش نرسم حد اقل من و بکش راحت شم این لطف در حقم بکن 😭

هر دفعه یه دری و برام باز می‌کنی و من و تو بن بست تنها میزاری 

الان چیکار کنم پیش کی گریه کنم😭حالم بده هیچکس درکم نمیکنه 

این چه خداییه آخه اینهمه که میگن خدا مهربونه کجاس پس وقتی که از زجر و غصه بمیرم اونجا میخاد بیاد 😭

شنیدم عشق سختی داره ولی اینقدر ؟؟

همین امشب اینجا نوشتم که هر کی میخونه حد اقل دلش به حال من بدبخت بسوزه خدا که من و دوست نداره شما برام دعا کنین که همه چیز درست بشه 

اگر بهش نرسم قسم میخورم که یا خودم و میکشم یا اینکه قطعا دیوونه روانی میشم که باید تو تیمارستان ولم کنن

این دنیا و خوشی دنیا باشه مال بنده های خوب خدا

من و فقط ببره راحت شم 

😭😭😭😭😭

سلام عزیزم  واسه عشقت پیش خدا اینقدر اصرار نکن بجاش بگو خدایا اگه این شخص صلاحمه بزار به هم برسیم باور کن بعضیا با زور و اصرار از خدا عشقشون خواستن الان عین چی پشیمونن

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وَ عَسي‏ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسي‏ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُون:

چه بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن كه خيرِ شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آنكه شرِّ شما در آن است. و خدا مي‏داند، و شما نمي‏دانيد.

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹