2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

88 بازدید | 15 پست

از ازمایشگاه زنگ زدن ک سابقه پرولاکتین بالا داشتی گفتم نه 

گفت این ازمایشا واس چی دادی گفتم دکتر واسم نوشت 

بابام رفته ازمایشما بگیرع 

گفت بود اگ دکتر دوباره‌گفت تکرار کنه ازش رایگان‌میگیریم 

نکنه چیز بدی بوده خیلی خیلی ترسیدم 

دارم دق میکنم 

توروخدا میدونید چرا اینجوری زنگ زد خونمون و اینارا گفته

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا 

خب زنگ بزن بپرس بگو یعنی چی اینا

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
پرولاکتین بالا باشه قرص میدن سری اوکی میشه نگران نباش

نکنه ابدز داشتم یا سرطان ک‌گفت بود رایگان میگیریم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

عکس ازمایش تو بده

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
استرس نداشته باش .فردا ببر نشون دکتر بده.

دعا کنید واسم 

نکنه ابدز داشتم یا سرطان ک‌گفت بود رایگان میگیریم 

مگه ایدز و سرطان رایگانع ؟

نه بابا چه ربطی داره پرولاکتین همون هورمون که باعث تولید شیر میشه تو خانوما 

اخه ی‌کلی ازمایش هورمونی دیگ ام داده 

پرولاکتین یکم حساسه

زود میره بالا تو ازمایش

باید ناشتا باشی تازه بیدار شده باشی شب قبلش سوتین نباید بییندی رو شکم نباید بخوابی قبل ازمایش نباید زیاد راه بری

شب قبلش باید خوب خوابیده باشی روز قبلش فعالیت سنگین و و حتی رابطه نداشته باشی

برای همین اگه سابقش رو نداری دکتر معمولا میذاره بر حسب اشتباه شدن و دوباره برات مینویسه این ازمایش رو برای همین گفتن دفعه بعد رایگان