2777
2789
عنوان

من چند همشونو دوست دارم...

112 بازدید | 7 پست

موندم کدومو انتخاب کنن از هرکی میپرسم میگن برو دنبال علاقت اخه من چیکار کنم که  برای انتخاب مسیر آینده ام.. 

_آرایشگری(گریم عروس.) 

_مربی باشگاه 

_خیلی دوست دارم استاد دانشگاه  بشم در مبحث های معنای زندگی و فلسفا وروانشناسی 

_ دوست دارم یک برند خودم رو بزنم در  زمینه عطر وپوشاک

.................... 

واقعا موندم کدومشو برم اخه همشونم دوست دارم

لطفا راهنماییم کنید

شما بگید چیکار کنم من

گزینه اخرو دوست دارم استادم دوست دارم😂 بستگی به روحیات داره

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس داشتم باستان شناسی و اختر شناسی و زیست شناسی و ... بخونم مجسمه ساز شم آشپز شم قناد شم پرستار بچه شم مربی مهد شم مشاور و روانشناس شم نقاش شم و... 😂😂😂 واقعا همش نمیشه خب زندگی کوتاهه 

عجیبه ولی همشون به روحیاتم میخوره😑

🥺😂

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
خب به نظرتون من کدومشو برم؟ 

خب ببین من باخودم اینجوری فک کردم ک کدوم بیشتر ب نفعمه؟و کدومو حاضرم نهایت سختی هارو براش تحمل کنم؟کدوم ارزش بیشتر برای تلاش کردن داره؟برای کدوم امکانات و اینچیزام بیشتره؟خب مثلا با وجود علاقم ب اخترشناسی خوندش خیلی ب نفعم نبود یا مربی مهد شدن ممکن بود ازش خسته شم