2777
2789
عنوان

یعنی دلشو شکستم گناه کردم؟؟🥺

210 بازدید | 21 پست

کسی که سه سال باهم بودیم وخیلی همو دوست داشتیم بخاطر مخالفت شدید خانوادم ویه سری اخلاقاش یک ماه پیش ازش جدا شدم وترکش کردم امروز بهم پیام دادحالمو پرسید

افسرده شده خیلی حالش داغونه غذا نمیخوره که بمیره میخواسته خودکشی کنه بهم گفت زندگیمو جهنم کردی دیگه ادم ثابق نمیشم منم گفتم دیگه هیچ وقت بهم پیام نده به صلاح هردومون هست اونم هی میگفت اون همه ادعای عاشقی الکی بود بعدمن باعصبانیت گفتم دست ازسرم بردار پیام نده وبلاکش کردم یعنی گناه کردم دلشو شکستم یاحق بامن بوده؟؟؟🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید اگه ادامه میدادی دور از جون خودت اونجوری میشدی  وقتی دونفر به هم نمیخورن کاش قبول کنن

من خیلی دوسش دارم ولی مجبورم به خاطر صلاح هردومون ازش بگذرم😔

مریم کبرا

وحید عزیزه

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
بهم میرسید ولی جدایی هست

وای شوهرمه😐 جدایی چی؟

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!